Annonce
Fyn

Mindre skunk-væksthus ransaget: To anholdt efter tip fra borger

Fyns Politi har onsdag anholdt to personer efter fund af et mindre væksthus med dyrkning af skunk. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Fyns Politi har anholdt en mand og en kvinde på en adresse vest for Svendborg, hvor det viste sig, at der var et mindre skunkvæksthus. På stedet blev der også fundet skunk svarende til 10 kilo hash.

Fyn:  Fyns Politi har onsdag formiddag ransaget en adresse vest for Svendborg og anholdt to personer for at have haft et mindre væksthus med dyrkning af det euforiserende stof skunk.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Ransagningen fandt sted efter tip fra en borger, som førte politiet på sporet af, at der foregik produktion af skunk. En 39-årig mand og en 36-årig kvinde er blevet anholdt.

Skunkvæksthuset blev fundet på en ejendom beliggende mellem Ollerup og Svendborg. På ejendommen blev der fundet skunk svarende til omkring 10 kilo hash på ejendommen.

Den 39-årige mand vil senere onsdag blive fremstillet i et grundlovsforhør.

Fyns Politi har tidligere ransaget ejendomme, hvor der er blevet dyrket skunk. For et år siden fandt man et skunkvæksthus i en tidligere fabriksbygning i Bred ved Vissenbjerg, og et par dage senere noget tilsvarende i en lagerbygning i Middelfart.

Det kostede blandt andet en dom til en 31-årig mand på fængsel i to år og seks måneder, og to års fængsel til en 29-årig mand. Den 31-årige blev dømt for at have dyrket skunk svarende til cirka 159 kilo hash.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce