Annonce
Mindeord

Mindeord over John Petersen: - John trivedes godt i Søby, og alle kendte ham


Annonce

På vegne af venner til John Petersen, Søby, Ærø, skriver Randi Moth Lønblad, Ærø, mindeord.

En kendt mand i Søby, John Petersen, Rummes Agre 21c, er her ikke mere. John var tidligere kendt for at være en meget stabil, akkurat og omhyggelig arbejder. Som 60-årig gik han på efterløn efter at have arbejdet for Jesper Bus på Ærø i 10 år. John efterleverede ikke altid gængse regler, og en dag blev han bare væk. Han fik aldrig sagt op.

John Petersen var født med ganespalte. For udenforstående var han hele livet svær at forstå, men hans venner lærte det. John var født på Ærø og boede sammen med sin mor Martha hos bedsteforældrene i Langevrætte indtil han som syv-årig kom på skole i Svendborg. Hans far døde ved en ulykke, da John var spæd. John flyttede først tilbage til Ærø for 10 år siden. Indtil da havde han bl.a. arbejdet på Fionia Emballagefabrik i Ringe i 25 år, indtil fabrikken lukkede. Han var stolt af det flotte guldur, han fik i forbindelse med jubilæet.

John Petersen var glad for at køre i sin bil, som han var stolt af. I tidens løb har han haft adskillige, altid nye. På Rummes Agre havde han sin faste parkeringsplads, og hvis nogen parkerede der var han ikke sen til højlydt at gøre opmærksom på det. Der måtte ingen andre holde.

John trivedes godt i Søby, og alle kendte ham. Han holdt af at gå ture og af at se på færgerne. Han var glad for sit rækkehus, hvor alting havde sin faste plads. Der lå ingen bunker af usorterede papirer og huset var skinnende rent.

Han havde økonomisk sans. Når han havde fødselsdag, inviterede han vennerne hjem. Når de har holdt herrefrokost, var John selvfølgelig med. Nogle af de nære venner Allan, Maj-Britt og Ebbe havde han det festligt sammen med, og de hjalp, hvis han havde brug for det.

John Petersen blev 63 år. Han efterlader kusiner og fætre.

Æret være hans minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce