Annonce
Faaborg-Midtfyn

Midtfynsk antenneforening fyrede Yousee - nu falder tv-priserne

Prisen for tv i grundpakken og mellempakken i Ringe Fællesantenneforening falder i 2020. Foto: Tim Visti
Flertallet af medlemmerne i Ringe Fællesantenneforening kan se frem til at spare lidt på tv-regningen i 2020 efter at antenneforeningen har skiftet tv-leverandør.
Annonce

Ringe: Det bliver billigere at se tv for medlemmerne af Ringe Fællesantenneforening i 2020. I hvert fald for de husstande, som har enten grundpakken eller mellempakken.

Det meddeler bestyrelsen i den midtfynske antenneforening, efter at det for nylig kom frem, at antenneforeningen bryder med tv-giganten Yousee som konsekvens af Yousee's beslutning om at smide tv-selskabet Discoverys kanaler ud af de faste programpakker.

I stedet for Yousee får tv-seerne i Ringe fra næste år signalerne fra Asom-Net, der er en sammenslutning af antenneforeninger, og dét kommer til at betyde besparelser for mange af antenneforeningsmedlemmerne.

Carsten Lindholm fra Ringe Fællesantenneforening oplyser, at grundpakken kommer til at falde med 500 kroner i pris i 2020. I år er prisen for den mindste tv-pakke 2195 kroner. Også mellempakken, der i år koster 4595 kroner, bliver lidt billigere i 2020, dog kun 100 kroner billigere. Til gengæld bliver der flere kanaler i mellempakken, der får 19 ekstra kanaler i forhold til grundpakken i 2020. I år er der blot 10 kanaler ekstra fra grundpakke til mellempakke.

Er man til den helt store vifte af tv-kanaler, kommer man dog ikke udenom at skulle grave lidt dybere i lommerne. Fuldpakken koster i år 6395 kroner men stiger ifølge antenneforeningen med 300 kroner i 2020.

Antennemedlemmer, der blot har internetforbindelse gennem Ringe Fællesantenneforening, kan til gengæld se frem til en besparelse i 2020. Gebyret til antenneforeningen for den service falder nemlig fra 600 til 400 kroner.

Carsten Lindholm fra antenneforeningen er også tilfreds med, at aftalen med Asom-Net sikrer, at der fortsat bliver mulighed for en bland selv-tv-pakke og for at tilkøbe enkelte ekstra tv-kanaler. Desuden sørger den nye tv-leverandør også for en web-tv-løsning, så de midtfynske tv-seere kan se tv på en mobiltelefon eller tablet, når de er hjemmefra. Carsten Lindholm oplyser, at de forskellige ændringer bliver kommunikeret direkte til medlemmerne i nærmeste fremtid.

- Vi arbejder på højtryk på at få informationsmateriale om alle disse muligheder klar i meget nær fremtid. Rigtig mange spørger efter mulighederne, og der afholdes infoarrangement onsdag den 18. december klokken 18 til 21 i Idrætscenter Midtfyn, fortæller Carsten Lindholm.

Første del af 2020 vil det fortsat være Yousee, der leverer internet via Ringe Fællesantenneforening, men også på det område bliver Yousee udskiftet med en ny leverandør, oplyser antenneforeningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Uheld i nødspor på Fynske Motorvej

Annonce