Annonce
Fyn

Middelfart skifter på endnu en ledelsespost: Henter chef i Kolding Kommune

Karin Niemann-Christensen bor sammen med sin familie i Fredericia. Arkivfoto: Søren Gylling

Nordvestfyn: Middelfart Kommune har ansat en ny plan- og byggechef.

Valget er faldet på 46-årige Karin Niemann-Christensen fra Fredericia, som tiltræder jobbet 1. august. En stol, der blev ledig efter, at forgængeren Anders Kjærved fik job som chef for Plan og Udvikling i Svendborg Kommune. Det skriver Middelfart Kommune i en pressemeddelelse.

Karin Niemann-Christensen har en baggrund som arkitekt og urban designer fra Kunstakademiets Arkitektskole og har siden videreuddannet sig med særligt fokus på ledelse. Efterfølgende har hun desuden været leder af byggesagsafdelingen i Egedal Kommune, og har siden da været leder på plan- og byggeområdet i Aabenraa og Fredericia kommuner og senest i Kolding Kommune.

Annonce

Nu glæder Karin Niemann-Christensen sig til at begynde sit arbejde i Middelfart Kommune.

- Jobbet rummer præcis det ansvar og de opgaver, jeg brænder for. Og Middelfart Kommune er en virkelig interessant kommune med rigtig mange spændende udviklingsplaner og projekter, som jeg er spændt på at være en del af, siger hun.

Middelfart Kommune har for nylig også ansat en række andre ledere i kommunen. Blandt andet Michael Pilc som direktør for Middelfart Spildevand fra 1. juli. 52-årige Steen Møller som ny stabschef fra 1. august. Jane Haugaard Bruun som ny ejendomschef fra 1. juli, samt den netop tiltrådte kommunikationschef, Rasmus Kjølby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Dyrup: Fællessang og bålhygge

Annonce