Annonce
Sport

Middelfart mod topholdet: Nej til bade-bold

Græsset på Middelfart Stadion må ofte give efter overfor for megen regn. Således også i forbindelse med Middelfart Boldklubs kamp lørdag mod Næstved BK. Foto: Sebastian Stave Sjöberg
De seneste dages regn har sat græsset på Middelfart Stadion under vand. Derfor er Middelfarts vanskelige kamp mod topholdet Næstved BK flytter til klubanlægget - med start 13.00.

FODBOLD: Middelfart Boldklub, bundhold i 2. division, spiller lørdag hjemme mod topholdet Næstved BK. For vestfynboerne er det første kamp efter meddelelsen om fyringen af cheftræner Jens Letort.

Den kamp, hvor hjemmeholdet jagter en chokeffekt af meddelelsen om trænerfyringen, skal ikke afgøres som bade-bold. De seneste dages tunge regn har sat græsset på Middelfart Stadion under vand, og derfor er opgøret flyttet til en græsbane på klubanlægget på Færøvej. Også kamptidspunktet er rykket - til kampstart 13.00 .

Middelfart har med seks point for 12 kampe endnu ikke vundet en kamp i denne sæson. Der var dog senest lidt vestfynsk optimisme at hente i det uafgjorte resultat, 2-2, ude mod AB.

Annonce

Men Næstved BK er altså suverænt rækkens bedste hold. Det blev fuldt synliggjort i sjællændernes seneste kamp, hvor de hjemme vandt med hele 6-3 over ellers stærke B93, der p.t. ligger nummer fire i rækken.

Aldrig point mod Næstved

- Hvis der i de overvældende odds imod Middelfart skal ses en antydning af berettiget håb om et godt resultat, er det måske, at i fodboldens verden kan rigtig store favoritter have svært ved indfri forventningerne, når de møder et godt kæmpende bundhold, der spiller for eksistensen og et brændende ønske om at vinde den slags kampe, konstaterer Middelfart Boldklub på sin hjemmeside.

Middelfart har i seks forsøg aldrig fået point mod Næstved.

Middelfart har allerede en ny cheftræner på plads i 40-årige Anders Jensen - p.t. KoldingQ - der dog først tiltræder sin nye stilling, når efteråret er slut.

Thomas Thinggaard er derfor nu chef for holdet efteråret ud. Anders Jensen tiltræder i en fuldtidsstilling i november, når den sidste kamp i år i grundspillet er spillet.

Onsdag tager Middelfart imod Randers FC i pokalturneringen. Kronjyderne er forsvarende mestre.

Annonce
Svendborg For abonnenter

Reaktioner på ny multiarena i Svendborg: Stor begejstring, men politiker er skeptisk

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Efter kraftig opfordring fra politiet: Ny parkeringsplan kan sende p-vagter tilbage på gaden

Svendborg For abonnenter

Sydfynsk vingård solgt efter tre dage på markedet: - Det er ikke helt normalt, at en ejendom bliver solgt så hurtigt i den prisklasse

Svendborg

To mænd dømt og udvist af landet for tyveri af spiritus: SuperBrugsen i Skårup oplever flere, der snupper de dyre flasker

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Intet er sket med faldefærdig bygning, selvom deadline blev overskredet for en måned siden: - Skal vi komme til skade eller miste livet, før nogen gør noget?

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Ærø

Mek Peks far og søn projekt er efter ti år endelig lykkes

Sport For abonnenter

Svendborg-Oure FA er i 3. division - nu falder afgørelserne i Danmarksserien

Danmark

Alene i julen? Sådan passer du på humøret juleaften

Sport For abonnenter

Odense Håndbold kan score DM-guldet på festdag - men holdet og Mie Højlund må forvente modtræk

Svendborg

Mads og Signe vågnede til lyden af knust glas midt om natten: - Pludselig stod der en fremmed mand i naboens have

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Sport For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Multiarena i Svendborg kan sikre, at vi ikke længere skal være underdogs

Livsstil For abonnenter

Michael Ahlefeldt laver kunst i neon: - Jeg blotter mig med det her

Faaborg-Midtfyn

Endnu en investering er på vej: Steensgaard vil gerne købe mere jord

Annonce