Annonce
Fyn

Middelfart går hårdt efter tredjeplads

Niclas Vemmelund udlignede til 1-1 for Middelfart Boldklub i sejren på 2-1 over Avarta. Foto: Ole Nielsen
Det blev til en sejr, en uafgjort og et nederlag, da de tre fynske klubber i 2. division alle optrådte på Sjælland onsdag aften.
Annonce

FODBOLD: Alle tre fynske 2. divisionsklubber var i aktion onsdag aften på udebane - og på Sjælland.

Middelfart fik en 2-1-sejr over Avarta, Dalum spillede 1-1 mod Skovshoved, og Næsby måtte tage hjem med et 0-2-nederlag til Hillerød.

Det var en Næsby-træner Kristoffer Johannsen, der ikke kunne være utilfreds med at tabe på to selvmål

- Vi spiller en rigtig skidt første halvleg og kan ikke sige noget til, at vi taber kampen. Det er suverænt det ringeste, vi har spillet i foråret, og det var især defensivt fra hele holdet, at det haltede, siger Kristoffer Johannsen.

Næsby er dog sikret en ny sæson i 2. division, og der blev også roteret en del på holdet.

- Både Kristian Petersen, Anders Nielsen og Kasper Høst har været ude et stykke tid, og Kristian Petersen blev sparet på grund af nogle trykkede ribben, og så skiftede vi tre-fire spillere i startopstillingen, fordi der er spillere, der er blevet trukket veksler på.

Annonce

Dalum smed sejren til sidst

I Dalum-lejren er man træt af ikke at få tre point med hjem til Fyn.

- Det er træls, når man kommer foran i det 88. minut og ikke vinder. Det var ikke uretfærdigt, Skovshoved fik et point, men det er irriterende, at de får det på den måde til sidst, siger Dalum-træner, Michael Jørgensen.

Kristian Broendum fik sine første minutter i dette forår, og det var også et slidt Dalum-hold, siger Michael Jørgensen, der tilføjer:

- Vi er ved at være der, hvor alle dem der kan spille er med. Alle skrænter efter fem kampe på så kort tid. Især når man slider lidt med spillet også, som vi gør.

Annonce

Middelfarts mange chancer

Middelfart Boldklub er den fynske klub, der suverænt har klaret sig bedst i 2. division i denne sæson.

Onsdag blev det altså til en sejr på 2-1 hos Avarta i oprykningsspillet.

Hjemmeholdet kom ellers foran med 1-0 efter 25 minutters spil, men på mål først af Niclas Vemmelund i det 37. minut og af Emil Lyng i det 43. minut blev det altså til tre fynske point.

- En dejlig sejr - dejlige tre point, lyder det fra Middelfart-direktør Søren Godskesen, der tilføjer:

- Og sejren var ganske fortjent. Vi havde alle muligheder for at lukke tingene både i 1. og 2. halvleg.

Selv om det er Helsingør og Aarhus Fremad, der slås om oprykningen, så har Middelfart på tredjepladsen fortsat ambitioner - også selv om der kun mangler et enkelt opgør i sæsonen på lørdag hjemme mod Brønshøj.

- Vi går hårdt efter at holde tredjepladsen. Det vil være den bedste placering i Middelfarts historie. Vi skal slutte sæsonen godt af - også som afsæt til næste sæson, hvor vi atter vil gå hårdt efter avancement, fastslår Søren Godskesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Suverænt fynsk DM-guld fredag aften

Annonce