Annonce
Fyn

Middelfart Fjernvarme har mod på mere: Vil udvide i Strib og Ø-kvarteret

Middelfart Fjernvarme håber at kunne udvide med Strib og Ø-kvarteret i Middelfart. Foto: Morten Rode
Middelfart Fjernvarme håber at kunne sætte sig på opvarmningen af Strib og Ø-kvarteret.
Annonce

Nordvestfyn: Det går den rigtige vej for Middelfart Fjernvarme, som på den seneste generalforsamling præsenterede selskabets store planer om at udvide fjernvarmemarkedet på Nordvestfyn med blandt andet Strib og Ø-kvarteret. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Middelfart Fjernvarme har i løbet af de seneste år fusioneret med først Nørre Aaby Fjernvarme og senest Ejby Fjernvarme, og selskabet er siden vokset ud af sine lokaler i Hessgade i Middelfart og bygger derfor nyt domicil på hjørnet af Skærgårdsvej og Fynsvej.

Fjernvarmeselskabet er af Middelfart Kommune blevet opfordret til det næste skridt, som allerede nu er resulteret i et projektforslag med henblik på, at de områder af Strib og Ø-kvarteret, som i dag er opvarmet med naturgas i fremtiden skal opvarmes med fjernvarme. Det var også med dette for øje, at Middelfart Fjernvarme deltog i et webinar i Strib 25. maj med et indlæg om bæredygtig opvarmning.

For at udvidelsen kan ske, har Middelfart Fjernvarme bedt rådgivningsvirksomheden Cowi a/s udarbejde en såkaldt masterplan for udbygningen af fjernvarmen i Middelfart, så udvidelsen kan ske så fornuftigt og ikke mindst hurtigt som muligt.

"Middelfart Fjernvarme vil gerne sammen med Middelfart Kommune stå i spidsen for den grønne udvikling, som vil være til gavn for vores skrantende klima og medvirke til kommunens intention om at blive en grøn foregangskommune." lyder det i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce