Annonce
Fyn

Michelsen begejstret for VAR

Dommer Jonas Hansen venter på VAR-afgørelse, mens de to trænere Jakob Michelsen og Flemming Pedersen afventer.  (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
OB-træner vil gerne vente den tid, det tager at få retfærdige afgørelser.
Annonce

Fodbold: Selv om afviklingen af kampen mod Nordsjælland med elleve minutters overtid virkede kaotisk for menigmand, så er OB-træner Jakob Michelsen indædt tilhænger af VAR.

- Det er et glimrende initiativ og jeg må rose dommerstanden helst vildt for at være godt forberedt og være meget informative over for os i forhold til indkøringen, så vi ikke har været i tvivl. Jeg er glad for VAR, sagde Jakob Michelsen.

- I dag kunne skiltningen af VAR have været bedre. Man var ikke helt klar over på tribunen, hvad der blev kigget efter. Jeg har ingen problemer med at vente en smule, før retfærdigheden sker fyldest. Men tilskuerne vidste ikke, at et kamera var gået i stykker. Det burde have været bedre, men det var jo force majeure og sker jo ikke hver gang.

- Man havde en forvetning om, at det blev klar. Var der gået to minutter mere, så havde man sat kampen i gang, sagde dommerne til os. Fjerdommeren orienterede os fint, men som sagt jeg venter gerne 30 sekunder mere, fordi det betyder så meget, om der er straffespark eller mål, tilføjede Jakob Michelsen.

Hans egne spillere var rasende over, at der ikke blev dømt straffespark og hands mod slutningen af kampen.

- Jeg har ikke set den igen. Det skal jo være "clear and obvious" - hele tydeligt - før kendelser skal laves om. Jeg håber ikke, at der var hans, men jeg er fortaler for VAR. I sidste sæson kunne jeg have ønsket mig det i mange situationer, der gik os imod, sagde OB-træneren.

- Kampen skal vi vi vinde. Vi er bedre end Nordsjælland. Det er meget sjældent, at de skaber så få chancer som i dag. Vi skal score, før de scorer og vi skal lukke kampen i anden halvleg. Jeg vælger at tage de positive briller på og konstatere, at vi skaber mange chancer.

- Vi har et positivt mindset og skiftet offensive spillere ind og tog Oliver Lund ud, fordi han havde gult kort. Vi pressede højt, så jeg ville ikke risikere, at han lavede et nyt gult kort mod Danmarks hurtigste spiller Kamaldeen, sagde Jakob Michelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Analyse: Det var Mette Frederiksen, der pressede Frank Jensen ud

Svendborg For abonnenter

Droppede København for at fokusere på Svendborg: Nu er scenekunstner nomineret til årets kulturpris

Annonce