Annonce
Svendborg

Meningsløst: Lamper til nye byhuse revet i stykker

Kun ledningerne hænger nu tilbage, efter at fire lamper er revet ud af væggen til de nye byhuse i Kullinggade. Foto: Ole Grube
Nye byhuse i Kullinggade er netop afleveret og sat til salg, da de blev udsat for hærværk.
Annonce

Svendborg: Hvad pokker er meningen?

Sådan spørger entreprenør Claus Larsen, der netop har afleveret fire nyopførte byhuse i Kullinggade, og allerede kan konstatere, at de har været udsat for hærværk.

Natten til torsdag er fire udendørslamper revet ud af væggen foran hver hoveddør ud mod Kullinggade. Lamperne er ikke stjålet, kun ødelagt.

- De hang bare i ledningerne, og det er da rigtig ærgerligt, at man forsøger at forskønne et område, og der så kommer nogle og brækker det i stykker. Det er rent hærværk, og det er sgu for dårligt, siger Claus Larsen, der har anmeldt ødelæggelserne til politiet.

Dette syn mødte Claus Larsen, da der natten til torsdag blev begået hærværk mod fire nye byhuse i Kullinggade. Foto: Guldfeldt

Det er Claus Larsen, der er bygherre på de fire roste byhuse sammen med bedemand Peter Honoré. De er bygget af Claus Larsens firma Guldfeldt Tømrer og Murer og er netop sat til salg som ejerboliger.

Husene er mellem 150 og 165 kvadratmeter i tre plan, og priserne svinger fra 6,2 til 6,4 millioner kroner.

De fire nye byhuse i Kullinggade er netop sat til salg og koster mellem 6,2 og 6,4 millioner kroner. Foto: Ole Grube
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Suverænt fynsk DM-guld fredag aften

Annonce