Annonce
Langeland

Medicinhaverne anlægger ny temahave: De fem sanser i flor

I løbet af 2019 var der i alt 11.063 besøgende i Medicinhaverne - den rekord har haverne allerede slået i juli 2020. I år er de lidt nervøse for, om de kan opretholde succesen. Pressefoto

Tranekær: Medicinhaverne i Tranekær har ganske vist aflyst alle aktiviteter i foråret på grund den usikre situation med coronavirussen. De håber nu på bedre tider til sommer, og bruger blandt andet tiden på at anlægge en ny temahave, fortæller foreningen i et nyhedsbrev.

Det bliver den sjette og sidste temahaven i Medicinhaverne, og dens tema kommer til at blive de fem sanser. Forening blev til i 2008, og lige fra starten har de seks haver været en del af planerne.

Erfaringerne har vist, at jorden på grunden er meget leret og kræver grundig bearbejdning før haven kan blomstre. Den 20. december gik entreprenør Karl Henning Pedersen i gang med første del af arbejdet. Her blev jorden grubbet, og i løbet af året vil foreningen harve jorden for at bekæmpe al ukrudt. Derefter bliver det muligt at anlægge nye stier og bede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Nyt ansigt i Andelskassen

Svendborg For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Fyn

Transportminister lufter mulighed: Højhastighedsbane kan fremrykkes og stå færdig før 2029

Annonce