Annonce
Svendborg

Med god hjælp fra donationer: Sydfynsk operadag opstår

Bestyrelsesmedlemmer i Opera Sydfyn Lise Bech Bendix, Sophus Simonsen og Erik Rahn modtager donationen fra Fonden for Fynske Bank repræsenteret ved Henrik Bo Jensen. PR-foto
Opera Sydfyn er på rekordtid lykkedes med at stable en operadag op. Det sker med hjælp fra både donationer og Kulturministeriets Sommerpakke.
Annonce

Svendborg: Lørdag 22. august vil man kunne høre masser af opera inde fra Ribers Gård midt i Svendborg. Her er der operadag, som begynder med børneoperaen De Tre Tanter fra klokken 11. Den varer omkring en halv time, hvorefter der er samtale med børnene om historien og om operagenren i det hele taget. Arrangementet er gratis at deltage i.

Klokken 14 fortsætter operadagen med en operahitparade med velkendte operaarier og musicalnumre - en koncert, der ligeledes er gratis entre til.

Om aftenen fra klokken 19 står den så på Opera Galla, hvilket er gratis for medlemmer af Den Sydfynske Opera Festival. Man kan nå at melde sig ind i foreningen. Det koster 100 kroner og kan gøres ved at sende en mail til operasydfyn@gmail.dk.

Det er foreningen bag Den Sydfynske Operafestival, som på ganske kort tid har stablet operadagen på benene. Det er sket med hjælp fra donationer fra Sydfyns Elforsynings Almennyttige Fond, Fonden for Fynske Bank, Svendborg Kommune og Kulturministeriets sommerpakke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce