Annonce
Sport

Maveproblemer i Egypten rammer også uden for spillertruppen

Egypten er blevet en blandet oplevelse for den fynske fysioterapeut Anja David Greve. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Den fynske fysioterapeut Anja David Greve "helt nede og vende" i VM-lejren.

HÅNDBOLD: Anja David Greve fra ADG Fysioterapi i Odense, der er med i sundhedsstaben omkring både GOG og Odense Håndbold, er også en del af den danske VM-trup i Egypten.

Men indtil nu har turen været en blandet oplevelse for Greve. Flere spillere i truppen er ramt af maveproblemer, og det samme er den fynske fysioterapeut.

- Sammen med Mikkel (Mikkel Hansen, red.) har Anja været helt nede og vende kunne landstræner Nikolaj Jacobsen således fortælle på søndag eftermiddags virtuelle pressemøde fra Egypten.

GOG-playmaker Morten Olsen har været ramt, og de seneste tilfælde er gået ud over Aalborg-stregen Simon Hald samt GOG-kometen Mathias Gidsel.

Søndag var der arrangeret en bustur for spillerne, der blandt andet skulle en tur omkring pyramiderne. Men det var en tur, Mathias Gidsel blev hjemme fra for at være i nærheden af et toilet.

På spørgsmålet, om der er nogle af spillerne, der er så hårdt ramt, at de er ude af billedet til mandagens mellemrundekamp mod Kroatien - som i øvrigt er uden betydning - lød svaret fra Nikolaj Jacobsen dog:

Nej.

Annonce

Klar til springet

GOG-cheftræner Nicolej Krickau følger sine fire spillere i Danmarks trup tæt - og glæder sig naturligvis blandt andet over, at hans venstrefløj, Emil Jakobsen, er tilbage i truppen efter sin coronaisolation. I lørdag aftens kamp scorede Jakobsen 12 mål - og blev "Kampens spiller".

- Det er utrolig stærk af Emil - både fysisk og mentalt - at gå ud og levere så flot en præstation efter seks dage i isolation, fastslår Nicolej Krickau.

Jakobsen, der fyldte 23 år søndag, fortsætter til sommeren karrieren i Bundesligaen hos SG Flensburg-Handewitt.

- Emil er i den grad klar til det spring, konstaterer Krickau.

Annonce

Mod Skjern på tirsdag

GOG-truppen minus de seks VM-spillere - målmanden Viktor Gisli Hallgrimsson er med Island (uden at få spilletid) og stregen Oscar Bergendahl er med Sverige (også uden at få spilletid) - træner i Gudme.

Søndag skulle GOG have spillet træningskamp mod Sønderjyske, men den kamp aflyste sønderjyderne. Men tirsdagens træningskamp mellem GOG og Skjern Håndbold på efterskolen i Strib bliver spillet.

- Simon (Bogetoft Pytlick, red.) har godt af kamppausen og af nogle gode træningspas, og Frederik Bo Andersen er også godt på vej tilbage (har været langtidsskadet, red.), fortæller Nicolej Krickau.

Den norske back, Stig-Tore Moen Nilsen, kæmper for at komme godt tilbage efter lang tids problemer med sin mavemuskulatur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Bilist ville ikke standse for politiet: Var påvirket, kørte på stjålne nummerplader og havde intet kørekort

Annonce