Annonce
Svendborg

Masser af parkeringspladser ved nyt testcenter: Det er en langt bedre lokation

Det nye testcenter på Nyborgvej 2a i Svendborg er allerede åbent, så folk kan komme og få en kviktest. Det er en langt bedre lokation, mener driftsdirektør hos Carelink, fordi der er flere parkeringspladser og folk kan stå indenfor i kø. Foto: Linea Andersen
Fra og med onsdag lukker kviktestcentrene på Tipsvænget og i Midtbyhallen og i stedet åbner et nyt og større testcenter på Nyborgvej. Det nye center er faktisk allerede åbent, og ifølge driftsdirektør hos Carelink, Lars Bladt, er industrihallen på Nyborgvej en langt bedre lokation.

Svendborg: Du kan lige nå at benytte dig af testcentrene i Midtbyhallen og på Tipsvænget mandag og tirsdag, men fra og med onsdag er det kun på Nyborgvej 2a, at man kan få en hurtig pind i næsen.

Carelink lukker nemlig sine to testcentre på Tipsvænget og i Midtbyhallen for i stedet at åbne et større testcenter på Nyborgvej 2a, der ligger lige i mellem Uno X-tanken og det nye Simac på havnen.

Det er nemlig en langt bedre lokation af flere årsager, fortæller Lars Bladt, der er driftsdirektør for Carelink Region Syddanmark.

Annonce

- Da vi ikke længere kunne være i hele Midtbyhallen, søgte vi efter noget andet. Der fandt vi for lidt tid siden Tipsvænget, og det har været fint nok, men der har været nogle trafikale udfordringer. Der har, så at sige, været kaos derude, siger Lars Bladt.

Det nye testcenter ligger i den tidligere Jens Schultz-trælast, som for nylig blev opkøbt af Steffen Larsen, der påtænker at lave paddeltennisbaner i noget af bygningerne. Det var ham Lars Bladt tog kontakt til med henblik på at leje en bid af hallerne.

- Det kunne fint lade sig gøre, og det er jo langt bedre lokaler, fordi borgerne ikke behøver at stå udenfor og fryse, mens de står i kø, ligesom parkeringsforholdene også er gode, siger Lars Bladt.

Den her lokation er betragtelig dyrere, men den er også langt bedre.

Lars Bladt, driftsdirektør, Carelink, Region Syddanmark

Flytter ikke pga. kritik

Nærmere bestemt er der, ifølge Lars Bladt, 100 parkeringspladser til rådighed på den nye test-adresse, og han glæder sig over, at Carelink nu får samlet testcentret under ét tag.

- Den her lokation er betragtelig dyrere, men den er også langt bedre, fastslår driftsdirektøren.

- Det giver ikke mening at have flere teststeder i en by som Svendborg. Det har aldrig været mit ønske at have testcenter flere steder. Det er dårlig udnyttelse af kapaciteten, så jeg er godt tilfreds med at have fundet et sted som Nyborgvej, hvor der både er gode parkeringsmuligheder, og køen kan være indendørs.

Der har ellers tidligere været kritik blandt Carelink-personalet om forholdene på Tipsvænget. Kritikken lød på dårlig adgang til drikkevand og dårlige pause- og toiletfaciliteter, men det ikke derfor, Carelink har valgt at flytte testcenteret, siger Lars Bladt.

- De problemer, der var, fik vi udbedret og håndteret, så det er ikke derfor, testcenteret flytter, forsikrer han.

I det nye testcenter på Nyborgvej 2a er der langt mere plads til at have kø indenfor, end der har været på både Tipsvænget og i Midtbyhallen. Foto: Linea Andersen
Annonce

Seks minutter

Her i starten kan der dog være lidt forvirring omkring lokationerne, vedkender Lars Bladt, og folk kan måske ende med at køre forgæves til de snart tidligere teststeder.

- Vi gør, hvad vi kan, for at bringe budskabet ud, men skulle nogen køre forgæves til de andre steder, så er Svendborg heldigvis ikke den største by. Der er seks minutters kørsel fra Tipsvænget til Nyborgvej, fortæller Lars Bladt.

Mandag og tirsdag kan der dog gøres brug af alle tre teststeder - også det nye på Nyborgvej. Det for at få en glidende overgang, fortæller Lars Bladt. Først onsdag er der kun åbent på Nyborgvej 2a.

Carelink har også valgt at udvidde deres åbningstider, således at man i hverdagene kan komme mellem 7 og 19 og i weekenderne er åbningstiderne 9 til 18.

Annonce
Sport For abonnenter

Se finalekampen: Kan Bakken Bears tage tredje sejr over Svendborg Rabbits?

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Jeppe Wahlstrøm mistede sig selv - Yepha var væk: Presset og angsten tog over, og glæden ved at lave musik forsvandt

Svendborg For abonnenter

Hjerteafdelingen mangler stadig sygeplejersker: - Min ambition er, at vi kan åbne senge igen. Men jeg kan ikke sige hvornår

Sport

Følg med live: GOG vil sætte østjysk forfølger af i slutspillet

Ærø For abonnenter

Ukrainske børn starter mandag i de ærøske børnehaver: - Vi taler ikke om krig her

Skandalesag breder sig igen: Fire ud af fem regioner vil nu undersøge, om fejl har kostet patienter benene

Ærø For abonnenter

En numse, et overdimensioneret lem og et offentligt strandhus sømmes sammen: 40 skulpturer indtager inden længe Søby

Debat For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: God vind til karakterfri friskole – karakterer er lavet for systemets skyld

Danmark

Alene i julen? Sådan passer du på humøret juleaften

Navne

Fynske dødsfald

Erhverv For abonnenter

Nyt fra Svendborgs erhvervsliv: Købmanden og campingmanden lavede overskud i millionkassen, og det store rederi havde røde tal på bundlinjen

Holger og konen sagde nej til unionen og gik fra hinanden - nu siger han ja til at forlade sit eget forbehold

Langeland

Kvinde dømt for kørsel med narko i blodet: Snuppet på rastepladsen ved Siødæmningen

Langeland For abonnenter

Vindselskab tjener millioner, Lohals Havn er på sikker kurs, og dyrevennerne har været flittige til at svinge dankortet: Her er dit langelandske erhvervsoverblik

Svendborg

Unge mennesker råbte 'Hvad kigger I på': Så blev der delt knytnæver ud

Annonce