Annonce
Faaborg-Midtfyn

Martin Bager Wulff har hjertet på rette sted - han skal være Årets Fynbo

Martin Bager Wulff, barnebarn af Ove Bager fra Fyns Harmoniforvirring, har altid et smil på læben og er klar til at hjælpe, hvor der er behov. Han foreslås af flere som Årets Fynbo 2020. Foto: Kurt Rasmussen
Annonce

Hvis man bor i Odense, ved man, hvem han er. Sådan skriver en af dem, der anbefaler Martin Bager Wulff som manden, der skal være Årets Fynbo 2020.

Og selv om mange givet vis ikke aner, hvem han er, er der også mange, der gør, for Martin Bager Wulff har gang i ikke så lidt, fremgår det læsernes indstillinger.

Den 28-årige med den altid flamboyante udstråling har haft gang i ikke så lidt, og at han blandt andet er aktiv inden for musiklivet er ikke så sært, for hans farfar er den folkekære Ove Bager fra Fyns Harmoniforvirring (ham med Lundeborg-hymnen).

Men han kan også godt selv, som det fremgår af flere af indstillingerne, således skriver Trine Gade:

-  Han er en ildsjæl, der med sit store talent gang på gang vælger at blive på Fyn, selv om den mand ville kunne lægge verden ned. Han har i arbejdet med Midtfyns festival vist en kæmpe indsats, og han har gang på gang været frontfigur for indsamlinger til Kræftens Bekæmpelse, udsatte familier, fattige børn mm.

- Under corona ofrede han al sin tid på at hjælpe nødstedte restauranter, blandt andet hvor jeg arbejder, og han lavede gratis førstehjælps guides til alle takeaway-steder. Derudover har han bidraget til højt humør og holdt den fynske fane højt med bilbingo på Odense Havn, koncerter på Grønttorvet og Lørups Samt værtsjob næsten overalt, bland andet med sine virtuelle bankoshows og quizzer, skriver Trine Gade videre i sin indstilling.

Martin Bager Wulff er glade for at være fynbo, og mange i Odense kender den hjælpsomme fyr, som flere indstiller som Årets Fynbo 2020. Foto: Kurt Rasmussen

Hans tidligere lærer på den nu lukkede Højstrupskolen i Odense, Claus Lohmann, skriver, at han aldrig har jeg haft en elev som ham. Han fremhæver nogle de samme aktiviteter som Trine Gade, hvis indstilling også bifaldes af Regina Jørgensen, som sætter yderligere ord på:

- Martin arbejder fra morgen til nat for at være der for alle og giver en hånd med,  hvor det er nødvendigt. Sjældent man møder en fyr, der har så stort et hjerte, overskud og livsenergi som han. Han er ovenud stolt af at være fra den fantastiske ø. En sand fynbo med hjertet det rette sted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Fordrukken kvinde sov på perron

Annonce