Annonce
Sport

Marienlyst snupper spiller fra konkurrent

29-årige René Hansen skifter fra Dalum til Marienlyst. Foto: Marienlyst.
Dalums René Hansen skifter til Marienlyst, hvor han skal gøre brug af sin erfaring og hjælpe klubbens unge trup.
Annonce

Fodbold: Mandag fik fans af danmarksserieklubben Boldklubben Marienlyst sig en tidlig julegave, da klubben på sin facebookside kunne præsentere en ny forstærkning.

29-årige René Hansen skifter således fra rød til hvid, da den rutinerede spiller tager turen nogle kilometer nordpå fra Dalum og Lars R. Jacobsen Park til Marienlyst og kunststofbanen ved Marienlystcenteret.

Marienlyst-træner Thomas Thorhøj glæder sig over, at det er lykkedes for klubben at hente den rutinerede spiller, som, ifølge træneren, viser, at klubben er på rette vej.

- René Hansen er en rigtig dygtig afslutter og utrolig god på bolden. Hans opgave bliver også at tage hånd om nogle af de unge mennesker og bruge sin erfaring fra over hundrede divisions kampe. Som cheftræner er det et scoop, at vi kan hente en så dygtigt fodboldspiller. Det viser, at BM er på vej i den rigtige vej igen, fortæller Thomas Thorhøj til Marienlysts facebookside.

René Hansen skiftede i sommeren 2018 fra FC Sydvest til netop Dalum IF.

På grund af vinterpausen må René Hansen vente på sin debut helt frem til 14. marts, hvor fynboerne tager imod Herning Fremad.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Mand reddet op af Svendborg Havn

Svendborg For abonnenter

Mekanikeren var selv i tvivl i morges: De færreste ved, hvordan de tænder for tågelygterne

Annonce