Annoncørbetalt indhold

Mangler du idéer til, hvordan du skal dekorere dine vægge?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du har undgået den store tomme væg i dit hjem, fordi du bare ikke er sikker på, hvad der skal op og hænge på den, så frygt ikke. Det er tid til at fylde den tomme væg ud - og du får her idéer og inspiration til, hvordan du kan gøre dette. Se på den tomme væg som et tomt lærred, som du nu skal til at gøre til eget. Herunder kan du, hvis du er helt på bar bund, få inspiration til, hvordan du kan fylde det ud - men det er samtidig vigtigt at vide, at alt er muligt.

Fyld væggen ud med en masse forskelligt

Annonce

Det har længe været moderne at lave en billedvæg med en masse forskellige billeder på, men lad dig ikke begrænse i dit valg af vægophæng. Der findes nemlig meget mere end bare billeder, der kan være med til at pynte på væggen. Du kan nemlig blande vægkunst og andre genstande for at skabe visuel interesse for din tomme væg. Det kan være alt fra vægskilte, kunstværker, et charmerende ur til væg eller lysestager, der alt sammen kan være med til at skabe et enestående rum. Du kan også lege med farver eller gøre væggen mere dramatisk ved at holde den i sort og hvid.

En stor idé til en stor væg 

Det kan også være, at du ønsker at holde det mere simpelt. Når du har en stor, bar væg, har du nemlig også mulighed for at hænge et særligt, og stort, stykke vægkunst op, uanset om det er indrammet eller på lærred. Sørg for at vælge et overdimensioneret stykke kunst, der fylder omkring to tredjedele til tre fjerdedele af vægpladsen - og hæng det således, at midten af billedet er i øjenhøjde. Dette vil give et dramatisk, iøjnefaldende omdrejningspunkt i rummet.

Gør væggen til en stor collage

Du kan også skabe den populære billedvæg, hvis du ikke har været heldig i forhold til at finde det ene, perfekte stykke vægkunst - og specielt hvis det ser ud til, at du aldrig rigtig finder det. Med en collage på væggen, kan du skabe et tema, som passer til dig og dit hjem. Måske ønsker du at bringe naturen mere ind? Så kan du gå efter billeder af strande, bølger, skove og dyr. Du kan heri også hylde dine rejser ved at blande billeder herfra ind i collagen. Det kan også være, at du har en særlig passion? Det kan være alt fra kæledyr, hobbyer og geografiske steder såsom Italien eller Hawaii. Uanset hvad, så kan dine interesser også bruges som tema. Det vigtigste er, at du, med dit tema, føler, at du får din personlige stil frem. En collage er nemlig en vidunderlig måde at få sine personlige interesser integreret i sin indretning.

Vær praktisk

Hvis det ikke lige er dig at lave et kunstnerisk udtryk, kan du også udnytte vægpladsen til opbevaring. Denne opbevaring kan dog stadig gøre dekorativ med for eksempel væghylder i en af nutidens trendy stilarter, såsom den romantiske- eller den industrielle stil. På den måde bliver din væg både dekorativ og praktisk, da du ville kunne opbevare bøger, samleobjekter og kurve på den, mens du stadig giver den visuelle elementer. Du behøver nemlig ikke at være indretningsarkitekt for at få succes med at være dekorativ.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.