Annonce
Svendborg

Mandagens sydfynske coronatal: Tre kommuner forsat på bekymringslisten

Mandag 12. oktober er tre sydfynske kommuner forsat på sundhedsmyndighedernes såkaldte corona-bekymringsliste. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Annonce

Sydfyn: I Svendborg, Faaborg-Midtfyn og Ærø Kommune er der stadig så mange corona-smittede, at de tre kommuner er på sundhedsmyndighedernes såkaldte bekymringsliste.

Ifølge de seneste tal, som Statens Serum Institut har offentliggjort mandag 12. oktober klokken 14.00, er der de seneste syv dage registreret 12 smittede i Svendborg Kommune, hvilket er uændret siden fredag 9. oktober.

Derfor er incidensen - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere - stadig 21, hvilket betyder, at kommunen forsat er på bekymringslisten. Først når incidensen er under 20, bliver en kommune strøget fra denne liste.

I Faaborg-Midtfyn Kommune er der de seneste syv dage registreret 17 tilfælde, hvilket er 6 færre end i går. Incidensen er dog stadig over 20, nærmere bestemt 33, og derfor er kommunen også forsat på bekymringslisten.

På Ærø er der lige nu status quo med 3 registrerede smittede de seneste syv dage, og et incidens-tal på 50. Det betyder, at Ærø som den tredje sydfynske kommune også er på sundhedsmyndighedernes bekymringsliste.

Tilgengæld er der - ligesom i går - 0 registrerede corona-smittede de seneste syv dage på Langeland, og derfor er incidensen ligeledes på 0.

Lige nu ser det værst ud vestpå, og i bunden finder man således kommunerne Struer med en incidens på 276, Brønderslev med 152, og Skive med 151. /Sotla

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tåsinge-brugs drukner i pakkepost: - Det går selvfølgelig ud over Svendborgs specialbutikker

Annonce