Annonce
Svendborg

Mandagens sydfynske coronatal: Smitten falder i tre kommuner og stiger i en

De opdaterede coronatal 25. januar 2021 viser blandt andet, at Ærø Kommune endnu en gang kan bryste sig med at have 0 registrerede smittede de seneste syv dage. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Sydfyn: Antallet af nye covid-19-smittede er faldende i Svendborg, på Langeland og Ærø, og nu kan sidstnævnte kommune igen bryste sig med at have nul registrerede smittede de seneste syv dage.

Det viser de seneste tal, som Statens Serum Institut netop har offentliggjort mandag den 25. januar klokken 14.00.

De seneste syv dage er der således registreret 15 smittede i Svendborg Kommune, hvilket er fire færre sammenlignet med gårsdagens tal. Samtidig er incidensen - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere de seneste syv dage - tilsvarende faldet til 25,8.

På Langeland er der nu registreret fem smittede de seneste syv dage, hvilket er én færre end i går, og ligeledes er incidenstallet nu landet på 40,1.

Sammen med Læsø og Samsø er Ærø lige nu en af de tre eneste kommuner i Danmark, hvor der de seneste syv dage er registreret nul covid-19-smittede.

I Faaborg-Midtfyn Kommune er smittetallene, som det eneste sted på Sydfyn, lige nu stigende. Her er der de seneste syv dage registreret 30 smittede - otte flere end i går - hvilket resulterer i en tilhørende incidens på 58,3. /Sotla

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Det er folks egen sag: Læsere kritiske over for vaccinationstvang

Annonce