Annonce
Danmark

Mand sprang ind gennem Anjas vindue og reddede hendes liv: Nu efterlyser hendes døtre ham for at sige tak

Fra venstre i billedet: Natasia, Natali og Anja. Billedet er taget til Natalis bryllup sidste år. Foto: Privat
Sent mandag aften 28. juni udspillede der sig et drama i en stuelejlighed på Borgbjergsvej, da en 51-årig kvinde pludselig fik det så dårligt, at hendes liv var i fare. Heldigvis kom en fremmed mand hende til undsætning. Nu efterlyser familien ham for at sige tak.

Natali og Natasia på henholdsvis 27 og 26 år efterlyser deres families helt. Deres mor ved navn Anja på 51 år døjer nemlig med kraftig nedsat lungefunktion, og da hun var alene hjemme sent mandag aften 28. juni skete det, der ikke må ske. Hun fik det så dårligt, at hendes liv kom i fare.

Der gik panik i Anja, fordi hun ikke kunne trække vejret, og hun råbte om hjælp ud gennem vinduet i den stuelejlighed på Borgbjergsvej, hvor hun bor.

Følgende er en beskrivelse, som Natali og Natasia har delt på Facebook i håb om at finde den mand, der reagerede på Anjas råb om hjælp, og som endte med at redde deres mors liv:

Annonce

- Hun har nået at råbe hjælp ud af vinduet, og efter mange forsøg er der en mand, der har taget affære. Han er sprunget ind ad vinduet og reddet min mors liv ved at yde livreddende førstehjælp og tilkaldt ambulance. Der var mange mennesker, som var gået forbi desværre, men denne mand har reddet hendes liv og vi vil gerne finde ham og takke ham, skriver de.

Signalement af redningsmanden

Manden beskrives som:

- Afrikansk af udseende

- 30-40 år gammel

- Snakkede dansk uden accent

- Bar briller, shorts og havde rygsæk på

- Befandt sig på Borgbjergsvej mandag aften i tidsrummet omkring kl. 22

Natali uddyber:

- Det er ret uhyggeligt at tænke på, hun har råbt ud ad vinduet, fordi hun har haft det så skidt og været bange for sit liv, det er jo ikke til at bære. Min far var ikke hjemme, fordi han var til fodbold inde i byen, så da han kom hjem senere på aften til en tom lejlighed, satte vi himmel og hav i bevægelse. Heldigvis kunne Hvidovre Hospital bekræfte, at de havde min mor, og at hendes tilstand var stabil.

Familiens helt

Lige nu ligger Anja på Hvidovre Hospital til observation. Hun er vågnet fra koma, men har det efter omstændighederne godt. Og det kan familien takke den modige mand for. Det har ambulancefolkene fortalt de to døtre.

- Ambulancefolkene har direkte fortalt os, at hvis han ikke havde reageret i tide, så havde vi ikke haft vores mor den dag i dag. Vi er stadigvæk ikke kommet os over chokket med, at vi har været så tæt på at miste vores mor, og vi vil så gerne takke vores families helt. Vi håber meget på, at vi kan finde ham. Han fortjener bare verdens største knus!

Efter døtrenes opslag på Facebook er de blevet bestormet med kærlige hilsner og positive interaktioner. Der er dog endnu ingen, der har kunne hjælpe med at identificere den pågældende mand, og derfor efterlyser de ham i SydhavnenLIV.


Ambulancefolkene har direkte fortalt os, at hvis han ikke havde reageret i tide, så havde vi ikke haft vores mor den dag i dag. Vi er stadigvæk ikke kommet os over chokket med, at vi har været så tæt på at miste vores mor, og vi vil så gerne takke vores families helt.

Natali


- Min mor har fortalt, at hun kan huske, at der var en mand, der stoppede op og hørte hendes kald. Hun kunne ikke kalde særlig højt, så han har været meget opmærksom. Hun kan ikke huske, hvordan han er kommet ind, fordi hun besvimede kort efter, men han kan kun være sprunget ind gennem vinduet. Det håber vi, nogen har set, så vi måske kan finde ham den vej, siger Natali og fortsætter:

- Og hvis du læser med her, så vil vi så gerne snakke med dig om det, der er sket og bare sige tak. Vi er meget tætte med vores mor, og det, du gjorde, betyder alt for os og for hende, og hun vil også meget gerne takke dig personligt.

Hvis det er dig, må du meget gerne kontakte redaktionen på Jens@SydhavnenLIV.dk, så sørger vi for kontakten videre til familien

Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Blev landskendt for at drikke sit eget tis for åben skærm: Nu kaster 33-årige Camilla sig ud på en vanvittig rejse

Langeland For abonnenter

Langeland kan ikke tillade sig at have hellige køer: Friplejehjem gør det fantastisk - det offentlige er ikke nødvendigvis det bedste

Forbrug

Tilbud onsdag aften: Du får ekstra 50 procent rabat på datovarer i supermarkeder

Erhverv For abonnenter

Nyt fra Svendborgs erhvervsliv: Altmuligmanden tjente 10 millioner, og nu er der kun to ejere af begravelsesforretningen

Svendborg

Mere fokus på farlige skoleveje: Politikere afsætter tre millioner til cykelstier

Navne For abonnenter

25 år med campingpladsen som arbejdsplads: - Det har ikke altid været lige nemt

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Danmark

Corona er ikke længere en samfundskritisk sygdom - men selv vaccineret plejepersonale skal stadig testes ugentligt

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kultur

Tre mænd med hjerteproblemer løb for livet til HCA Marathon: For 10 måneder siden kunne Allan, Thomas og Brian blot løbe 100 meter

Tyskland

Live: Valgprognoser giver lille forspring til SPD - følg gyservalget i Tyskland

Svendborg

Mange er blevet testet: Coronavirus er på retur i Svendborg

Svendborg For abonnenter

Først blev de smidt ud - nu dukker de op på nye lister: Se her, hvor de afviste kandidater stiller op

Svendborg

Uheld på Svendborgsundbroen: Person lettere tilskadekommen

Annonce