Annonce
Svendborg

Mød Patina: Svendborgbandet svarer på læsernes spørgsmål

Patina, der består af Gregers Møller Jensen, Mads Skov Hansen og Søren Bastrup Bojsen albumdebuterer med "Drømmefanger". PR-foto: Benjamind Lund
5. marts kl. 10 kan avisens læsere møde bandet Patina i FAA Live, når svendborgbandet fortæller om tilblivelsen af deres debutalbum og svarer på læsernes spørgsmål.

Svendborg: Fredag den 26. februar udgiver de deres debutalbum, "Drømmefanger", og på næste fredag den 5. marts kl. 10 kan Fyns Amts Avis' læsere møde Patina næsten ansigt til ansigt på faa.dk, hvor bandet vil svare på læsernes spørgsmål.

Den svendborgensiske trio har brugt en god del af det sidste årts nedlukning på at finpudse deres 11 numre lange debutalbum.

- Det er et album, der viser noget produktionelt nørdet. Vi har haft mere tid til at nørde ned i det tekniske, men også melodierne, så der ligger ret mange coronakræfter i hele tilblivelsen, fortalte trommeslager og forsanger i Patina Mads Skov Hansen til Fyns Amts Avis, da pladedebuten blev annonceret for få dage siden.


Men hvad er "Patina-lyden" egentlig for noget? Hvorfor har det været vigtigt for de tre at give plads til hinanden i arbejdet med musikken? Hvordan fordeler man rollerne, når alle tre er trommeslager og sanger?


- Vores Patina-lyd er kommet meget mere frem og blevet meget mere definerende. Og jeg synes også, at vi i sangskrivningen er blevet meget bedre. Man kan høre, vi har arbejdet rigtig meget med teksterne og så er vi simpelthen blevet bedre til at producere vores egen musik, understregede trommeslager og forsanger i Patina Søren Bastrup Bojsen.

Men så har pandemien heller ikke haft et hårdere greb om arbejdet med debutpladen, forklarede forsanger og trommeslager Gregers Møller Jensen:

- Coronaen har ikke været den helt store inspirationskilde. Særligt ikke, når vi bare har været lukket ind på vores respektive matrikler. Vi kan godt tilskrive noget af den her lockdown, at vi har haft tid til at skrive sange, men vi havde også spyttet et album ud på det her tidspunkt, hvis der ikke havde været corona, det er jeg helt sikker på.

Men hvad er "Patina-lyden" egentlig for noget? Hvorfor har det været vigtigt for de tre at give plads til hinanden i arbejdet med musikken? Hvordan fordeler man rollerne, når alle tre er trommeslager og sanger? De spørgsmål og alle andre, man sidder og brænder inde med for at stille Patina, kan man fredag den 5. marts kl. 10 få svar på, når Patina møder læserne på faa.dk.

Send dine spørgsmål ind til svendborg@faa.dk inden torsdag den 4. marts kl. 12.

"Drømmefanger" er udkommet på vinyl og kan også høres på forskellige streamingtjenester.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce