Annonce
Faaborg-Midtfyn

Mød hovedarkitekten live: Få svar på dine spørgsmål om de store planer for Torvet i Ringe

I passagen ved biblioteket skal der være en forgyldt aluminiumstavle, der med lys og huller skal danne et billede af trækroner. Stephan Gustin var i efteråret ude for tage mål til et ansigtsløft af byen. Mandag den 15. marts kan du møde ham og stille spørgsmål til planerne for Torvet. Arkivfoto: Ane Johansen
Mandag den 15. marts kan du få svar på dine spørgsmål om de fem millioner kroner dyre planer for Torvet i Ringe. Det sker på et digitalt læsermøde på fyens.dk, hvor arkitekten bag, Stephan Gustin, vil være med på en direkte forbindelse.

Ringe: Hvad er tanken bag alle de træer, som skal plantes på Torvet? Bliver der stadig plads til aktiviteter, optrædener og ikke mindst torvedagene om fredagen? Og hvorfor skal springvandet egentlig sløjfes?

Alt dette - og mere til - kan du få svar på ved et digitalt læsermøde på fyens.dk mandag den 15. marts klokken 19, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål til hovedarkitekten Stephan Gustin fra arkitektfirmaet Gustin Landskab.

Det sker som en del af Boost din by-kampagnen, som Midtfynsposten og Ringe Handelsstandsforening står bag, hvor redaktionen blandt andet dykker ned i planerne for Ringes nye torv.

Den 15. marts kan du stille spørgsmål til arkitekt Stephan Gustin, der her ses sammen med Faaborg-Midtfyns Kommunes projektleder og arkitekt Hanne Raunsmed. Arkivfoto: Ane Johansen

Med på det digitale læsermøde er også formand for Teknik- og Miljøudvalget, Søren Kristensen (V), som har været med til at sætte fem millioner kroner af til Torvets ansigtsløft, og som senere på foråret sammen med resten af kommunalbestyrelsen skal vedtage planerne endeligt.

Annonce

Sidste chance for input

Skitsetegninger, som de foreligger i øjeblikket, er endnu ikke hugget i granit.

- Vi er lige nu i fasen for borger-input. Det er nu, at borgere skal fortælle, hvad de mener, er godt og skidt, hvad vi har glemt, og hvad de godt kunne tænke sig, forklarer arkitekt Stephan Gustin.

Frem til den 1. marts kørte egentlig en formel, kommunal proces, hvor borgere har kunnet kommentere forslaget, som det foreligger nu.


Hvis der kommer guldkorn på det digitale læsermøde, og det ikke er noget, vi allerede har med, så tager vi imod dem med kyshånd.

Stephan Gustin, arkitekt, Gustin Landskab


- Men vi arbejder i en levende by, så der skal også være noget elastik, forklarer Stephan Gustin.

- Så hvis der kommer guldkorn på det digitale læsermøde, og det ikke er noget, vi allerede har med, så tager vi imod dem med kyshånd.

- Men om to måneder for eksempel er det for sent. På det tidspunkt er vi så langt med tegningerne, at det kun er detaljer, vi kan nå at rette. Det er nu folk, skal på banen, understreger arkitekt Stephan Gustin.

Har du en kommentar eller et spørgsmål, du gerne vil stille Stephan Gustin, kan du gøre under det digitale læsermøde den 15. marts. Du kan også sende dine spørgsmål eller kommentarer til redaktionen på forhånd, så tager vi dem med til læsermødet. Det kan du gøre per mail til midtfyn@fyens.dk.

Grafik: Mikkel Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Gudstjenester

Annonce