Annonce
Øhavet

Mød deltagerne: Ærø Dog Days Hundeudstilling

Annonce

Ærøskøbing: 21 hunde og deres håbefulde ejere deltog lørdag i hundeudstillingen ved Ærø Dog Days i en propfyldt hal i Det Gamle Værft. Sidste års vinder genopstillede ikke, og dermed kunne en ny førehund indtage tronen. I år gik hæderen til den hollanske hyrdehund Bottjes, som imponerede dommerne med sit rolige væsen. Fyns Amts Avis mødte tre af hundene, som dystede om førstepladsen, porcelænshunden og æren på kriterier som charme, personlighed og poetisk udtryk. Deres mennesker har beskrevet dem.

Billy Bob Henning, 10 måneder, Papillon: Han er en lysten fyr, der ikke er bange for noget. Han er især kendt for at gnave sig igennem klip klapper, og han har seks par på samvittigheden. Han kan godt være lidt forvirret, men han er også en rigtig god kammerat.

Betty, 2 år, Bichon havanese/West highland white terrier: En legesyg kælebasse, som er sød og rolig. Dejlig familiehund, som elsker at lege. Bettys særlige evne er, at hun kan give krammere.

Bottjes, 8 år, hollandsk hyrdehund (schapendoes). Vinder af Ærø Dog Days hundeudstilling: En super familiehund. Han er super social, og han kan godt, som hyrdehund, lide at samle folk. Og så kan han godt lide katte, og han passer af og til familiens killinger. Han er en super venlig gentleman.

Annonce
Annonce
Svendborg

Bil brød i brand på motorvejen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Svendborg For abonnenter

Ukuelige borgere demonstrerede i Vejstrup: - Lad nu være med at sætte alt muligt lort op i flæng hist og her

Annonce