Annonce
Fyn

Må blive hjemme til på mandag: 50 medarbejdere fra Nyt OUH testes for ny coronavirus

Direktør for Nyt OUH, Torben Hedegaard Jensen, er sammen med medarbejderne sendt hjem, indtil de er blevet testet for ny coronavirus. Baggrunden er, at én enkelt medarbejder har haft nærkontakt til en person, der er konstateret smittet. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Alle medarbejdere i projektorganisationen bag Nyt OUH fik sent onsdag aften besked om at blive hjemme resten af ugen og lade sig teste for ny coronavirus, efter at én medarbejder har været i nærkontakt med en smittet person.

De omkring 50 medarbejdere i projektorganisationen bag Nyt OUH må arbejde hjemmefra torsdag og fredag, efter at en af medarbejderne onsdag oplyste organisationen om, at vedkommende havde været i nærkontakt med en person, der er konstateret positiv med ny coronavirus.

Derudover vil alle medarbejderne blive testet for ny coronavirus.

Annonce

Direktør for Nyt OUH, Torben Hedegaard Jensen, understreger, at der ikke er nogen af medarbejderne, der har udvist symptomer på at være smittede og at man udelukkende reagerer ud fra et forsigtighedsprincip.

- Vi fik beskeden onsdag aften om, at en medarbejder har haft nærkontakt til en person, der er konstateret smittet. Derefter valgte vi ud fra et forsigtighedsprincip, at vi bliver hjemme og har sørget for, at alle bliver testet i løbet af dagen, siger Torben Hedegaard Jensen, der peger på, at nogle enkelte af medarbejderne også har klinisk arbejde med patienter.

Torben Hedegaard Jensen regner med, at medarbejderne kan vende tilbage på arbejde på mandag.

- Vi har jo heldigvis fået en del erfaring med at arbejde hjemmefra, så vi har jo hurtigt kunnet slå om til det igen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Dyrup: Fællessang og bålhygge

Annonce