Annonce
Kultur

Lyt til podcasten "Gangbar": Henning finder menneskeknogler i klinten

Henning Kristensen redder menneskeknogler fra at blive souvenirs for turister eller kødben for hunde. På en strand ved Nr. Lyngby er en kirkegård ved at styrte i havet, og der går en meget usædvanlig mand rundt for at redde skeletdele. Du kan høre ham i podcasten "Gangbar".

Skeletdele fra en gammel kirkegård skal ikke ende som souvenirs for turister eller som kødben til hunde på stranden ved Nr. Lyngby ved Løkken, mener Henning Kristensen. Derfor samler han dem og sørger for, at de bliver genbegravet længere inde i landet.

- Jeg kunne ikke have, at man ikke havde mere respekt for døde menneskers sidste efterladenskaber. Nogen yngre mennesker tog kranier med hjem og lavede askebægere af dem, har jeg hørt, siger Henning Kristensen i podcasten "Gangbar".

I "Gangbar" går vært Tommy Byrne tur med en særlig interessant person, og Henning Kristensen er særlig interessant, fordi han har påtaget sig den meget specielle opgave at rydde op i menneskedele.

Annonce

Tag med på gåturen og hør om Henning Kristensens fantastiske livshistorie, hvor han blandt andet har været med i Vietnamkrigen og blevet sprængt i luften i en båd.

Du finder podcasten her:

Du kan også finde flere podcasts ved at klikke her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Hvorfor glemmer I altid os sejlere: En bro vil tvinge os ud midt på Lillebælt

Annonce