Annonce
Danmark

Lyt til Funding & Løvkvist: Støjberg er en schweisshund i et slagtehus

Lyt til podcasten Politik med Funding & Løvkvist på din smartphone eller tablet i appen Nyhedskiosken - eller på de gængse podcastapps. Du kan også finde podcasten ved at gå ind på hjemmesiden avisendanmark.dk/podcasts.
Annonce


Podcasten Danmark: Thomas Funding og Kasper Løvkvist lykkedes ikke med at finde en fransk øl på Carlsens Kvarter, som de gad at drikke, så over en dejlig trappistøl fra den fransktalende del af Belgien er de i denne udgave af podcasten rundt om elbiler som symbolpolitik, coronasmitte i hjertelandet og Inger Støjbergs uforlignelige evner som sporhund.

Podcasten Politik med Funding & Løvkvist kommer hver torsdag aften. Podcasten er gratis for dig som abonnent. Du finder podcasten på din smartphone eller tablet i appen Nyhedskiosken eller på avisendanmark.dk/podcasts - eller på de gængse podcastapps. Du kan også scanne QR-koden med din smartphone og komme direkte til podcasten.

Scan denne QR-kode for at finde dagens podcast
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tillidsmand rystet over lukning af kraftvarmeværk: - Vi troede, vi havde frem til 2024. Nu får vi travlt med at omskole os

Annonce