Annoncørbetalt indhold

Lynlås i suppen og hår i anmationen

De kreative ildsjæle på Odense Fagskole styrter mod afslutningen

Om to måneder er det slut! Linjerne har travlt. Forfatterne skriver bøger, beklæderne laver udstilling til Rådhuset, animatorerne laver afgangsfilm, og de industrielle designere laver marionetdukker. Kunst- og kulturholdet færdiggør malerier, og 10. klasserne gør sig klar til afgangsprøverne. Design-hf’erne har været på studieture og er tæt på læseferien.

Der er fuld power på skolen – døgnet rundt. På anden sal, hvor eleverne bor, er der gang i vægmalerierne. Videre på de fire elementer: jord, ild, luft og vand. Der mangler stadig fisk i vandet. Og nu dukker de sidste ny udtryk i street-arten op.

Jeg bliver helt forpustet. Godt nok har jeg før set elever knokle derudaf! Men det her siger spar to!!

Karen, der selv bor på skolen som skolens forstander, mærker pulsen hver dag. Gennem væggene kan hun hører, hvad der sker. Ud af vinduerne kan hun se de aktive elever sole, spille bold, forberede eksamen…og tidligt om morgenen komme hjem fra byen.Foråret er for alvor nået frem til Odense Fagskole.

Til august starter nye hold. Godt der er en sommerferie imellem. Så kommer vi til at glæde os til at modtage de nye.

Er der flere pladser? Ja, men skynd dig at komme – så snakker vi om det.

Ring til Karen på tlf. 21 72 20 46, 66 12 21 45 og 66 13 38 45. Tjek os på www.ofag.dk, på facebook, på YouTube - you name it!

Camera

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.