Annoncørbetalt indhold

Lynguide: Sådan gør du terrassen forårsklar

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vinteren i Danmark er så småt ved at være ovre og vi går (forhåbentligt) lysere tider i møde - vi går foråret i møde. Det betyder også, at man stille og roligt kan gå i gang med at gøre terrassen og haven forårsklar, så den står flot, når træer, buske og planter springer ud. Der er flere forskellige tips man kan gøre brug af, for at sikre sig en flot have til foråret - og i denne artikel deler vi ud af tips og tricks til alt fra Fliserens til rengøring af havemøbler. Hvis du ikke selv magter opgaven og hellere vil have andre til at tage sig af f.eks. vinduespolering, så står www.as-polering.dk klar i kulissen til at give dine vinduer det flotteste udtryk, der kan højne den æstetiske profil til din terrasse. Læs med her og få inspiration og viden til, hvordan du kommer igang med forårsklargøringen af dine udearealer.


Annonce

Fliserens og vinduespolering

En af de vigtigste ting, du kan give dig i kast med, når du skal gøre udearealerne klar til foråret er at kigge på dine overflader. Trænger fliserne måske til en omgange rens? Er vinduerne lidt dvaske at se på? Hvordan det generelt står til med overfladerne på din matrikel, siger meget om det æstetiske udtryk din have, terrasse eller loungeområde. Derfor vil en algeplaget terrasse som regel være en smule grå og slidt i sit udtryk. Dog kan man let komme det til livs, hvis man enten renser fliserne selv eller får en professionel algerenser til det. På den måde kan du få et nærmest nyt look på dine fliser og ændrer indtrykket fuldstændig, når folk er på besøg hos dig. Det samme gælder med vinduespolering, der også kan være med at få shinet udearealerne op, hvis får taget dig kærligt af husets vinduer.


Frem med havemøblerne og parasollen

Et andet godt tip, er at give dine havemøbler en overhaling med skurebørsten og rengøringsartiklerne. Havemøbler kan godt blive beskidte og matte, hvis de har været pakket væk hele vinteren. Hvis du har havemøbler af træ, så sørg for at smøre dem godt ind i en olie, så de bevarer deres flotte træagtige udtryk og ikke falmer i farven. Giv også gerne parasollen en tur med rengøringen også, hvis du synes den trænger - den kan dog være lidt sværere at rengøre end havemøbler, men vigtigst af alt er det, at de komplimenterer dine terrasse eller lounge flot.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.