Annonce
Fyn

Lokalplansforslaget er en klar ommer

Volden Nyborg
Annonce

Ganske spændende og positiv udvikling sagen nu har fået i forhold til Lokalplansforslag 303 fra Nyborg Kommune. Ikke mindst spændende når klagerne kommer fra to helt kompetente instanser som Danmarks Naturfredningsforening og foreningen Kultur & Arv, der helt tydeligt har fuldstændig styr på gældende lovgivning mv.

Stor tak til Danmarks Naturfredningsforening og foreningen Kultur & Arv fordi de aktivt deltager i sagen.

Jeg undrer mig over, at vicekommunaldirektør og direktør i teknik- og miljøforvaltningen, Søren Møllegård, ikke bare erkender, at det er en klar "ommer", og at man ikke har sat sig godt nok ind i reglerne, inden man lavede lokalplanforslag 303.

Det ville have klædt ham og Nyborg byråd i stedet for som nu at prøve at snakke lidt udenom, hvilket jeg personligt synes, at han gør.

Søren Møllegård og byrådet kunne have gjort det meget nemmere for sig selv i den her situation. Nemlig ved at erkende, at lokalplansforslag 303 ikke var tilstrækkeligt underbygget, og at man derfor havde lavet en fejl, som de vil rette op på - nemlig ved med det samme at tilbagekalde lok. 303.

Men som politiker er det måske svært at erkende egne fejl.

Nyborg Kommunes teknik- og miljøforvaltning foreslår politikerne, at "der bør vurderes, om der alligevel skal udarbejdes en miljøvurdering for at imødegå klagerne".

Ordet "bør" er jo et dejligt blødt ord, som her anvendes af Nyborg Kommunes teknik- og miljøforvaltning. Ordet skulle have været "skal".

Kære Byråd og Nyborg Kommunes teknik- og miljøforvaltning, tænk om igen, erkend jeres fejl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tillidsmand rystet over lukning af kraftvarmeværk: - Vi troede, vi havde frem til 2024. Nu får vi travlt med at omskole os

Annonce