Annonce
Svendborg

Lokale magasiner på gaden igen

Det er denne kvartet, der står bag magasinerne Thurineren og Tøsingen: Fra venstre Stefan Harboe Andersen, Johnni Balslev, Hans Jørn Rasmussen og Martin Ramsgaard.
Lokal grafiker genopliver magasinerne Thurineren og Tøsingen, der udkommer igen til marts.
Annonce

Svendborg: De lokale magasiner Thurineren og Tøsingen er på vej på gaden igen.

Det er grafikeren Stefan Harboe Andersen, der er klar til at udgive de to magasiner igen, og det er planen, at det første nummer kommer på gaden til marts, og at magasinerne skal udkomme fire gange om året.

Stefan Harboe Andersen siger i en pressemeddelelse, at der er behov for de to lokale blade.

- Vi kommer tættere på lokalmiljøet end Ugeavisen og Fyns Amts Avis. Det er nok ikke noget, vi bliver stenrige af, men vi synes, at både Tåsinge og Thurø har fortjent lidt mere lokal opmærksomhed, siger Stefan Harboe Andersen.

Han får hjælp af de to erfarne journalister Martin Ramsgaard og Johnni Balslev. Ramsgaard, der er bosat på Tåsinge og er tidligere lokalredaktør for Fyns Amts Avis på Langeland, skal redigere Tøsingen, mens Balslev bliver redaktør på Thurineren. Han er rejsejournalist og bosat på Thurø.

Hans Jørn Rasmussen skal sælge annoncer til de to magasiner. Han har tidligere været ansat på Ugeavisen Svendborg, Fyns Amts Avis og Lokalavisen Svendborg.

Jysk Fynske Medier udgav tidligere de to magasiner, som udkom sidste gang ved årsskiftet. Samtidig blev magasinet Mit Svendborg lukket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce