Annonce
Langeland

Lokaldebat: - Vi har alle et rugbrødsarbejde at udføre

- Stå frem med eksemplerne. Vi har alle et rugbrødsarbejde at udføre, lyder det fra folketingskandidat  Anders Johansson (K). Foto: Michael Bager
Annonce

Lokaldebat: Adgangen til lånefinansiering er livsvigtig for Sydfyns erhvervsliv og for udviklingen generelt i vores lokalområde. Sagen er simpelthen for vigtig til, at der må gå abekastning og personfnidder i den.

Renten er historisk lav, og det er rigtig godt nyt for dansk økonomi. Det reducerer virksomhedernes omkostninger markant, når de skal investere i ny teknologi, nye maskiner, nye lokaler, eller når de på anden måde skal finansieres sig, så de kan stå stærkere i fremtiden.

Derfor siger det sig selv, at hvis der er områder i Danmark, som bliver koblet af i forhold til muligheden for at sikre sig attraktiv finansiering, så vil det sætte voldsomme negative spor.


Vi skal ikke se stiltiende til, hvis centralistiske kreditkomiteer udpiner vores fremtid, fordi de vurderer, at vi er ringere end andre blot på grund af vores postnummer.


Det pågældende områdes erhvervsliv vil få markant ringere muligheder at følge med i konkurrencen, både nu og i fremtiden. Det kommer oveni en tid, hvor mange virksomheder i forvejen er presset af Corona-restriktioner og regeringens nu 26 skatteforhøjelser.

Derfor er det ikke bare Tonni Hansens opgave at udføre dette rugbrødsarbejde, som Bjørn Brandenborg udtaler i FAA 30. november. Vi har alle en pligt til at dokumentere og stå frem, hvis der sker urimelig forskelsbehandling, fordi det er så hamrende skadelig for vores alles sydfynske fremtid.

Vi skal ikke se stiltiende til, hvis centralistiske kreditkomiteer udpiner vores fremtid, fordi de vurderer, at vi er ringere end andre blot på grund af vores postnummer. Det skal vi ikke stå model til.

Derfor skal vi have eksemplerne ind på erhvervsministerens bord nu, så vi kan hjælpe vores lokale erhvervsliv til en lettere vej til fremtidig udvikling og vækst. Dermed hjælper vi nemlig også os selv til flere fremtidige sydfynske jobs.

Så derfor: Stå frem med eksemplerne. Vi har alle et rugbrødsarbejde at udføre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Solidaritet med den kendte handelskultur

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

De lovede, det ikke ville ske: Birgit bliver blændet væk fra sin terrasse af solvarmepark

Annonce