Annonce
Læserbrev

Lokaldebat: Tillykke til Socialdemokraterne og Venstre med flere

Annonce

Lokaldebat: Jeg vil bare lige ønske borgmester Bo Hansen (S) og viceborgmester Lars Erik Hornemann (V)med flere tillykke med, at de endnu en gang har fået byrådets velsignelse til at bruge borgernes penge på endnu et prestigeprojekt som et teater. Det er måske ikke en overraskelse for nogen, at venstrefløjen ønsker sig et teater på havnen, men undskyld mig kære Venstre-folk - hvad har I gang i?

I gik til valg som Dansk Folkeparti på vækst og udvikling i lokalområderne. Hvordan vil I få råd til det, når der nu skal bruges omkring 20-25 millioner plus alt det løse på et teater på Frederiksøen?

Nu bliver der igen ikke penge til yderområderne i kommunen, som I lovede? Hvad med vores veje, skiltningen, som ikke kan læses mere, og de andre hængepartier som der, ifølge byrådspolitikerne ikke er råd til at gøre noget ved lige nu?

Hvis det her er socialdemokraternes, den øvrige venstrefløjs og Venstres politik så siger jeg tak!!

Der er ikke meget omsorg og velfærd i prestigeprojekter som et nyt teater og ombygning af Banegårdspladsen og Frederiksgade. Hvorfor skal det teater for øvrigt ligge på havnen? Var det ikke bedre og billigere at udvikle et søfartsmuseum, så museet for lystsejllads ikke skal smides ud.

Som DF'er er jeg glad for, at vi stemte imod et teaterbyggeri på Frederiksøen, selvom det ikke hjælper noget. Vi lovede vælgerne ikke at bruge penge på prestigeprojekter, men i stedet for på den nære velfærd og vækst og udvikling i lokalområderne. Det har vi tænkt os at stå ved. Jeg håber, at borgerne husker det til næste kommunalvalg i 2021.

Lars Kalmar Hansen er ikke tilfreds med beslutningen om at etablere et teater på Frederiksøen. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Efterlysning: Hvad systuen gemte

Faaborg-Midtfyn

Se dem her: Lyngvilds syv omstridte billeder fra Faaborg Kirke

Ærø For abonnenter

Turist undrer sig over tætpakkede færger: - Er der fokus på coronasmitte?

Annonce