Annonce
Debat

Lokaldebat: Lad os undgå personangreb, Niels Buhl

Hans Stavnsager (S), borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Lokaldebat: Normalt er vi gode til at holde den politiske debat i Faaborg-Midtfyn på et ordentligt og sobert niveau – også i valgår. Men i et læserbrev den 17. februar synes Niels Buhl fra Lokallisten åbenbart, at det er rimeligt at stille spørgsmål ved min troværdighed, fordi jeg har sagt ja til at påtage mig opgaven som formand for Geopark Det Sydfynske Øhav, samtidig med at jeg arbejder for en statslig forundersøgelse af en fast forbindelse mellem Als og Fyn, og at vi seriøst behandler de ansøgninger om solcelleparker, der er kommet ind til kommunen.


Jeg håber ikke, at det er udtryk for den linje, som Lokallisten har valgt op til det kommende kommunalvalg.

Hans Stavnsager (S), borgmester


Jeg håber ikke, at det er udtryk for den linje, som Lokallisten har valgt op til det kommende kommunalvalg – så bliver det nogle meget lange og meget lidt produktive måneder frem til november.

Så i håbet om en mere seriøs debattone fremover vil jeg gerne slå to ting fast:

For det første, at jeg ikke ser nogen modsætning imellem på den ene side at ville beskytte vores unikke natur- og kulturarv, og på den anden side at sikre en kontrolleret og velovervejet udvikling i vores kommune. Som næsten alt andet i politik handler det ikke om enten-eller men om at finde balancen mellem forskellige hensyn.

For det andet, at jeg som borgmester er forpligtet til at fremme de beslutninger, som kommunalbestyrelsen har truffet, bedst muligt. Og brede flertal i kommunalbestyrelsen har besluttet, at vi ønsker en statslig forundersøgelse af en Als/Fyn-forbindelse, at vi ønsker at arbejde videre med de forslag til solcelleparker, vi har modtaget, og at vi ønsker at arbejde for en UNESCO-godkendelse af Geoparken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Langelandsfortet må genåbne: Men museet åbner først til påske - meget kan opleves allerede nu

Langeland For abonnenter

Mulig svinefarm på Langeland: Flere naboer op i det røde felt - beboer vil gå til Naturklagenævnet

Annonce