Annonce
Debat

Lokaldebat: Jeg fik kundeoplevelsen galt i halsen

Gert Poul Christensen, Faaborg. Arkivfoto

Lokaldebat: Kære Kailin Nong, indehaver af Yume i Ringe.

Tak for dit svar på min oplevelse af afhentning af bestilling i din restaurant.

Love Butler i Odense kender jeg ikke, men du oplyser, at dine jordbær dyppet i belgisk gourmetchokolade laves i samarbejde med netop Love Butler i Odense. Nu vel, det lyder jo godt, men Kailin, 60 kroner for fire styk. Måske berettiget, måske ikke. Tilblivelsen af disse skønne jordbær er ny for mig, hvis dette var blevet oplyst i telefonen, ville min forståelse være større, men stadig ikke købetrangen. Derfor valgte jeg den lokale udbyder af jordbær.


Covid-19 får skyld for meget, og med rette, men der var vist ingen risiko her, da vi begge stod med behørig afstand, og jeg iklædt visir.

Gert Poul Christensen


"Vi betjener kunder høfligt, samt så hurtigt som muligt". Ja tak, men husk derfor, specielt når man er eneste kunde i butikken at give sig tid til at tale med kunden, selvfølgelig på behørig afstand. Kunden kommer igen, fordi kunden føler sig supergodt behandlet og ikke kun på grund af kvaliteten i maden. Covid-19 får skyld for meget, og med rette, men der var vist ingen risiko her, da vi begge stod med behørig afstand, og jeg iklædt visir.

Til Peter Flint Jensen i Ringe:

Du skriver, "jeg fik sushien galt i halsen". Det gjorde jeg så ikke, for maden fejlede egentlig ikke noget, men i overført betydning, ja, men det var kunde-oplevelsen, jeg fik galt i halsen. Men hvor er det en solstrålehistorie at læse, at din mor er godt tilfreds med sushien fra Yume, og leverandøren må jo siges at være tæt på. Nu er det jo altid sådan at en beskrivelse altid læses med flere forskellige øjne, og alle kan have en dårlig dag, og sådan skal det også være.

For god ordens skyld vil jeg nævne, at jeg søger de gode indkøbsoplevelser, og her vil jeg henvise til mine beskrivelser af samme hos EL-salg og Nohr i Faaborg, men jeg forbeholder mig retten til at skrive om det modsatte. Der skal jo være balance i tingene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce