Annonce
Langeland

Lokaldebat: Ja til Julekøbing - nej til Brokkekøbing

Tak til alle jer, der er kommet med positive tilkendegivelser til vores diverse arrangementer, lyder det fra Manfred Wolf, der er medlem af Rudkøbing Handelsstandsforening. Arkivfoto: Birger Vogelius

Lokaldebat: Til alle jer, som brokker sig over det ene og andet: Nu er det julemand/nissen og sne i byen, I brokker jer over. Prøv nu at være lidt positiv og glæd jer over, at der sker noget.

Det er første gang, man prøver at pynte med kunstigt økologisk sne, som er lavet af træ. Ja, det kan gøres bedre, og vi har lært meget af det, så det kan gøres bedre til en anden gang.

Man er allerede bekymret over, om der bliver ryddet op bagefter. Selvfølgelig, der er lavet en aftale. Men tingene koster altså en del penge.

Annonce

Der er butikker og folk her i byen, som er gode til at komme med deres utilfredshed, når der bliver lavet noget. Er de så medlem i Rudkøbing Handelsstandsforening og bidrager økonomisk til det?

Nej, selvfølgeligt ikke. Man vil gerne have kunder ind i sin butik, men det er alle andre, som skal betale via deres medlemskab. Fantastisk holdning.

Prøv selv at komme med gode ideer og vær med til at udføre dem og brug masser af frivillig arbejdstimer for at trække turisme og kunder til Langeland. Selvfølgeligt ulønnet.

Rudkøbing Handelsstandsforening gør en kæmpe indsats for, at der skal ske noget her i byen. Kommunen og jobværkstedet har et godt samarbejde med Handelsstandsforeningen. Stor tak for det. Ellers ville det ikke være muligt at afholde og udføre de ideer til alle de forskellige arrangementer.


Prøv selv at komme med gode ideer og vær med til at udføre dem ...


Tak til alle jer, der er kommet med positive tilkendegivelser til vores diverse arrangementer.

Derfor min opfordring: Hvis du/I ligger inde med en god ide, så er du velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen i Rudkøbing Handelsstandsforeningen, og vi ser med glæde på det.

Lad os nu alle sammen se mere på en forhåbentlig snart Coronafri tid og nyd julen med dem, man nu har lov til at være sammen.

God jul.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Forening for forældre med anbragte børn kalder sagen om lille Marco "grotesk": - Forældrene blev lovet mere samvær allerede i maj

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

En læser får svar: - Skal jeg virkelig køre slalom mellem hestepærer?

Svendborg For abonnenter

Svendborg Efterskole huser veteranbørn: Sommerlejren giver dem ro i hverdagen

Fyn

Mere vand på vej: DMI varsler risiko for skybrud og torden

Debat

Kronik: Visioner for en sammenhængende kommune

Debat For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Det har længe været passé med kæft-trit-og-retning

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Langeland

Spis sammen med Ældresagen

Svendborg

Svendborgenserne sorterer skrald som aldrig før efter ny lov, men en ting halter:- Mange er bange for at gøre noget forkert

Sport

Mens du sov: Badminton-Axelsen videre, svømme-Blume videre og løber-Sara videre

Søsiden

Se billeder fra præmie-show: Øhavs-skonnerter toppede i Fyn Rundt

Svendborg For abonnenter

Tak, men nej tak: To røde partier har afvist valgforbund med Enhedslisten

Langeland

Carsten Holm er kåret som ugens nummer 1 VIP: - Det er sjovt, når sådanne to verdener mødes

Annonce