Annonce
Læserbrev

Lokaldebat: Det billetsystem bliver tyskerne glade for

Annonce

Læserbrev: Når nu øens viseste mænd og kvinder samt færgedirektør Keld Møllers forkromede plan om forudbetaling og reservation på færgerne træder i kraft den 12. februar, hvor man ikke ved afbestilling senest 30 minutter før afgang mister sine penge, må det være et krav at færgernes telefoner er åbne i hele perioden hvor færgerne sejler.

Hvis jeg har en booking og holder i kø på den fynske motorvej, starter jeg nok ikke som første prioritet computeren op og går ind på færgernes hjemmeside anno 1992 (skulle man tro) og laver en 8-9 tastninger for at ombooke, ja og så er pengene tabte.

Mange dumheder og stupiditeter har man i tidens løb set fra sognerådets side, men dette uigennemtænkte makværk, slår nok alle rekorder. Det bliver spændende at følge de tyske rejsemagasiners anbefalinger af Ærø som rejsemål, når tyskere i hobetal holder i Fynshav, og opdager at deres reservationer og betaling er pist verschwunden.

Michael Rasmussen mener, at de nye betalingmoduel hos Ærøfærgerne vil spænde ben for blandt andet tyske turister. Arkivfoto: Anders C. Østerby
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce