Annonce
Langeland

Lohals fortalte om færgeønske: 30 til møde i Korsør

Esben Langkilde (t.v.) og Jesper Ansbæk håber på at få sat skub i Lohals-Korsør overfarten igen. Arkivfoto: Michael Lorenzen
Cirka 30 mødte op til informationsmøder i Korsør
Annonce

LOHALS/KORSØR: Der dukkede cirka 30 personer op i Kulturhuset i Korsør forleden, hvor folk fra arbejdsgruppen til genoplivelse af Lohals-Korsør ruten holdt et informationsmøde. Dette møde var en gentagelse af det, man holdt i Banjen i Lohals for et par måneder siden.

Lokalrådene i Halsskov og Korsør var behjælpelige med arrangementet og havde blandt andet sørget for en ordstyrer, fortæller Esben Langkilde fra arbejdsgruppen.

- Det overordnede billede var lige som i Lohals en positiv indstilling, men der var også nogle, som var skeptiske, blandt andre Lars Bjørnvik, som kom med sin kritik, der jo ikke er ukendt for os, tilføjer Esben Langkilde.

Arbejdsgruppen er ikke enig med ham, men er godt klar over, at der skal lægges meget arbejde i projektet, hvis det skal kunne lykkes.

- På mødet i Lohals blev der efterlyst søfartskyndige, og dem skal vi naturligvis have fat i. Og vi vil gerne have nogle fra Korsørsiden med i arbejdsgruppen i det videre forløb, siger Esben Langkilde.

Hvornår der næste gang sker noget, kan han ikke sige.

- Selvfølgelig skal der ske noget, men det er samtidig frivilligt arbejde, så vi må tage det i det tempo, vi kan klare, påpeger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce