Annonce
Kultur

Livsbekræftende musikalske vitaminer

Same Vibration er på plakaten i Giant Steps (Arne B)  torsdag d. 13. maj kl. 20. Pr-foto
Giant Steps og Arne B inviterer til koncert med Same Vibration

Svendborg: Seks erfarne musikere fra en bred vifte af musikalske og kulturelle baggrunde er klar til at smide om sig med gode vibrationer torsdag aften d. 13. maj klokken 20 på Arne B i Vestergade.

- Her er ingen grænser for, hvor musikken kommer fra, når gruppen Same Vibration og grundlæggeren, den herboende israeler, sanger og komponist Didi Levy, lader sig inspirere. Inciterende rytmer og toner fra Mellemøsten blandes med balkan, afro, reggae og flamenco, der alt sammen serveres i en energisk og udadvendt stil, skriver musikforeningen Giant Steps, der står som arrangør af koncerten, i en pressemeddelelse

Med rødder i både Bulgarien, Israel, Østafrika, Polen og Danmark springer Same Vibration ud i en herlig saftig og farvestærk verdensfusion.

Annonce

- Har du udlængsel og trænger til et skud livsbekræftende vitaminer, så tag med på denne fælles rejse, opfordrer Giant Steps.

De øvrige medvirkende er Hans Christian Frank: guitar, Rachel Yatzkan, sax Jesper Hylbæk, bas, Said Mohamed Bakari, percussion og Radek Wosko på trommer.

Som altid er der mulighed for at nyde en Arne B-menu inden koncerten.

Billetter til koncert og mad kan købes på Billet.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Klar til at finde den store kædesav frem: Venstre vil fjerne øverste etage fra Rubberton-byggeri

Annonce