Annonce
Faaborg-Midtfyn

Liv på øerne eller hænder i børnehaverne: Hvad synes du, avisen skal undersøge?

Hvad er kommunens plan for bosætning på øerne? Det vil læseren Kirsten Baran gerne vide. Hvis du også mener, avisen bør undersøge dette, kan du stemme på spørgsmålet i afstemningen. Arkivfoto
Afgiv en stemme og vær med til at bestemme, hvad avisen skal skrive om.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Hvad synes du, redaktionen bør undersøge?

Avisen har bedt de faaborg-midtfynske læsere stille spørgsmål om alt det, der undrer dem. Nu har vi udvalgt tre spørgsmål, og så vil vi lade det være op til dig - og andre læsere - hvilket spørgsmål vi på redaktionen tager fat i.

Afstemningen løber fra mandag til og med onsdag.

Du er også velkommen til at stille nye spørgsmål i formularen nederst - så kan det være, at vi undersøger dit spørgsmål næste gang.

Avisen har på baggrund af læserspørgsmål tidligere skrevet flere historier.

En mor fra Ryslinge spurgte eksempelvis, om der var flere p-pladser på vej til Tre Ege Skolen, hvor der i morgentimerne ofte er trafikkaos. Efter avisen havde undersøgt sagen, kunne vi fortælle, at der faktisk er planer om op mod 15 nye p-pladser ved skolen.

En anden læser spurgte, hvorfor en jernbane ikke har været på tale i forbindelse med arbejdet med en Als-Fyn-bro. Det skyldes i høj grad økonomi og politiske vinde, lød svaret fra borgmester og medlem i styregruppen Hans Stavnsager (S), da avisen tog spørgsmålet med videre.

Senest har avisen taget et spørgsmål om den kommende affaldsordning op. En læser ville vide, hvorfor børnehaver, skoler og plejehjem som hovedregel ikke sorterer affald, når der snart stilles større krav til private. Et faktum, som egentlig kom bag på Teknik- og Miljøudvalgets formand, Søren Kristensen (V), der ikke var klar over todelingen i systemet. Han vil nu undersøge mulighed for mere sortering i institutionerne, lød meldingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Lokal redekoordinator om død havørne-familie: - Det er så meningsløst

Svendborg

Forening frygter forgiftning: Tre døde havørne fundet på Tåsinge

Langeland For abonnenter

Venstre vil bygge nyt plejehjem på Langeland: Forlod forhandlinger efter forgæves forsøg på enighed

Annonce