Annonce
Fyn

Linnet og Ditlevsen finder sammen igen på Kertemindeegnenes Friskole

Anne Linnet spiller sine Tove Ditlevsen-sange til maj på Kertemindeegenens Friskole. PR-foto
Fredag 15. maj kan du lytte til Anne Linnet, når hun optræder på Kertemindeegnens Friskole med sin musik til Tove Ditlivsens tekster.

Revninge: Fredag 15. maj kan du lytte til Anne Linnet, når hun optræder på Kertemindeegnens Friskole.

For første gang nogensinde vil den danske sanger og komponist stille skarpt på sine populære plader med musik til Tove Ditlevsen, når hun drager på forårsturné i 2020. Næppe er hun kommet hjem fra forårets og sommerens triumfturné med Sanne Salomonsen og Lis Sørensen, hvor hun spillede for flere hundrede tusinde danskere, før hun er klar med en ny godbid til sit store og trofaste publikum.

Nu drager hun ud for at spille sangene fra sine to Tove Ditlevsen-plader "Kvindesind" fra 1978 og "Barndommens gade" fra 1986.

- Jeg har ikke tidligere spillet koncerter med fokus på de to plader, så jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970’erne, fortæller Anne Linnet i en pressemeddelelse.

Annonce

Tilbage til Kvindesind

Hun tænker her specifikt på "Kvindesind," som hun turnerede med dengang, men arbejdet blev ikke færdiggjort.

- Vi måtte dengang aflyse en række koncerter på den store turné, der lå efter udgivelsen af pladen, da min far pludselig døde i november 1979. Og jeg har faktisk ikke rørt materialet siden, afslører hun.

Hun er i dag lige så glad for Tove Ditlevsens tekster som dengang, da de er ”tidsløse”, som hun siger:

- De kan tages op når som helst, og derfor er jeg ikke overrasket over, at hun stadig læses flittigt, også af de unge generationer.

Ud over sangene fra "Kvindesind" og "Barndommens gade" vil Anne Linnet ikke udelukke, at hun også vil forkæle publikum med nogle særligt udvalgte numre fra sit store og imponerende katalog af sange fra mere end 45 år i dansk musik som en af landets mest populære.

Billetter til koncerten på Kertemindeegnes Friskole kan købes i Den Gamle Købmandsgård eller på www.billet.dk.

Alt overskud går ubeskåret til børn og unge i Kerteminde med udfordringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: En dag i april

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Annonce