Annonce
Bagsiden

Lilian vandt konkurrencen - med det forkerte slogan

Lilian Wiingreen fra Odense-forstaden Paarup vandt Bagsidens konkurrence om et nyt slogan. Foto: Hans Faarup
Lilian Wiingreen var ret overbevist om, at hun ville vinde ... men ikke med det slogan, der vandt foran 862 andre forslag.
Annonce

Konkurrence: Lilian Wiingreen, Paarup, blev overrasket, da vi ringede hende op. Men ikke over, at hun havde vundet Bagsidens slogankonkurrence.

- Det vidste jeg godt, for den var nemlig god, sagde hun om det sidste af seks forslag, hun havde sendt ind.

Det var imidlertid ikke det forslag, der vandt, men det første, hun havde sendt ind. Og her er det, Bagsidens vinderslogan: "Man vender sig til den".

- Er det den?!? Den er da ke'li! røg det ud af hende.


Er det den?!? Den er da ke'lig!

Lilian Wiingreens kommentar til at vinde slogankonkurrencen


Annonce

Første vinderslogan

Lilian Wiingreen, 70, er pensioneret sekretær fra Gasa, hvor hun begyndte som kontorassistent.

- Jeg var der i 26 år, så jeg "kender ordene", men jeg har kun deltaget i én anden slogankonkurrence. Det var for Ritter Sport, og den vandt jeg ikke, ler hun.

Men Bagsidens konkurrence vinder hun med: "Man vender sig til den".

- Mine tanker om sloganet var, at man er nødt til at vende hvert blad, og så kommer man til Bagsiden. Og man ved den er der, for man har vænnet sig til den, forklarer Lilian Wiingreen, som nu kan invitere familien til middag på Anarkist Beer and Food Lab i Odense.

Annonce

Underspillet humor

Siden vi satte konkurrencen i gang for to uger siden, har vi modtaget ikke færre end 863 forslag til nyt slogan. De kommer fra stort set alle beboede øer i Bagsidens dækningsområde, to er sendt fra Kina og to fra Sydafrika.

Overdommer Kirsten Helstrup fra Fredericia begrunder valget af vinderen:

- Den er underfundig og underspillet. Den er god, fordi den ikke er for lang. Den passer lige ind til at stå efter Bagsiden. De fem ord går rent ind, og man trækker på smilebåndet. Man vender bladene - og man vænner sig til at have en bagside hver dag. Det er ikke for sølvbryllupssang-agtigt, og man skal lige tænke sig lidt om, siger Kirsten Helstrup, der med over 1000 sejre i slogankonkurrencer er en kapacitet på området.

Annonce

Hædrende omtale

Flere læsere havde fundet på slogans med at vende sider, og Preben Jørgen Larsen, Odense M, havde fået samme ide som vinderen med et ordspil over at vende udtales som vænne.

Han forslag lød "Alle kan vende sig til Bagsiden". Vi valgte Lilian Wiingreens formulering, men der er hædrende omtale samt et eksemplar af bogen "301 spørgsmål og svar til Sprogdoktoren" på vej til Preben Jørgen Larsen.

Annonce

Andenpladser i morgen

En halv snes slogan-forslag var med i opløbet. De tildeles også hædrende omtale og honoreres med sprogdoktorbøger. Dem afslører vi i morgen på Bagsiden.

Bagsidens slogankonkurrence

Bagsiden skal have nyt slogan, fordi det gamle kun er til låns.

Det lød "Små kort skal spilles stort" og var udlånt af seniorsportskorrespondent Abildtrup, der nu atter kan bruge det i sine reportager.

Det nye slogan kommer til at stå på toppen af siden til højre for BAGSIDEN.

Omkring uge 44 forventer vi at kunne præsentere den første bagside med det nye slogan.

Ud over at sige 863 gange tak for den store interesse for at finde et nyt slogan til Bagsiden, skylder vi lige at nævne, hvilket slogan vinderen selv troede havde vundet (og som dommerne end ikke havde med i overvejelserne). Det lyder: "For alle og for vejr især".

Annonce
Ærø

Elev på HF-Sørfart smittet med corona

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce