Annonce
Bagsiden

Lidt ung er man vel altid

Musikere og sangere må være kreative i disse tider. I Dresden kunne indbyggerne i lørdags opleve 33 musikere fra Dresden Simfoniker optræde med behørig afstand fra toppen af et højhus i bydelen Prohils. Værket "Himmel über Prohils" var komponeret af Markus Lehmann-Horn specielt til denne anledning. Det blev fremført af fire kinesiske kæmpetrommer, fire tubaer, ni trompeter og 16 alpehorn, så hvis det skal genopføres på den anden side af coronaen, følger afstandskravene til publikum måske med. Foto: Jens Schlüter/AFP/Ritzau Scanpix
Annonce

Værkstedshedshumor: I denne uge modtog de 51 medlemmer af Horne Mandskor en besked fra korledelsen. Beskeden var en følge af de mange corona-anbefalinger, og blev videresendt til Bagsiden af basstemme Mogens Bang-Pedersen. Beskeden lød som følger:

"Som corona-situationen stadig ser ud, og åbenbart ikke vil bevæge sig i den rigtige retning, har dirigenten og jeg valgt at aflyse sang torsdag den 17. Ifølge de vise er det ungdommens mange sammenkomster, der er skyld i denne udvikling, og det vil vi ikke have siddende på os, derfor dette tiltag (trist smiley)".

- Det kalder jeg god værkstedshumor, når det udsendes til sangere med en gennemsnitsalder på omkring 72 år, kommenterer Mogens Bang-Pedersen.

Bagsiden takker for den muntre hilsen og håber, at det ungdommelige kor ikke lader sig gribe af stemningen og farer ud i en park med soundbox og pilsnere i posen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Sport

Se alle billederne: Fynske håndboldherrer ender 13 års titeltørke med pokalguld

Annonce