Annoncørbetalt indhold

Lej en bil og udforsk det perfekte feriemål: Mallorca

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og du er måske allerede godt i gang med planlægningen af din kommende ferie. Hvis du har udset dig Mallorca som din feriedestination, så har du uden tvivl valgt en destination, du på ingen måde vil fortryde. Mallorca er nemlig en ferieø, der har det hele - fantastiske strande, smuk natur, skønne byer og gode shoppingmuligheder. Man kan derfor roligt sige, at Mallorca er det perfekte rejsemål - både for voksne og børnefamilier.

Mange vælger at leje en bil, når de besøger øen, da det er den nemmeste og billigste måde at opleve hele øen på. Leje af bil på Mallorca er nemt, og hvis du gerne vil på en masse udflugter, kan du med fordel leje en bil. Læs med her, og få to gode bud på, hvor du skal køre hen på din kommende ferie.

Annonce


Børnenes favorit: Western Water Park 

Du kan med fordel leje en bil i Palma Lufthavn, så du har frihed til at udforske Mallorca med det samme. Der er mange bilmodeller at vælge imellem, hvad enten du er på par- eller familieferie, og med en lejet bil kan du let komme rundt til øens mange oplevelser og seværdigheder. Et sted på Mallorca, der helt klart fortjener et besøg, hvis du er afsted med familien, er Western Water Park. Western Water Park, der ligger vest for feriebyen Magaluf, er Mallorcas største vandland, og her finder i en lang række vandrutschebaner og bassiner. Det er nemt at køre hertil, og her er der virkelig mulighed for at få en sjov dag med hele familien.


De skønne strande 

Mallorca er berømt for sine hundredvis af hvide sandstrande og smukke bugter, og det er især det kridhvide sand og det klare turkisblå vand, der hvert år tiltrækker et utal af turister. Næsten uanset hvor på øen du bor, er der gode chancer for, at du bor tæt på en skøn strand. Hvis du er vild med at bruge en hel dag på stranden, og hvis du gerne vil ud og se de forskellige strande, Mallorca byder på, så skal du helt udnytte, at du har lejet en bil. Den mest populære strand finder du i Alcudia bugten - det er en fantastisk sandstrand, der strækker sig hele 10 kilometer. Sandet er gyldent og fint og grundet det lave og rolige vand, er det en strand, der tiltrækker mange børnefamilier. Hvis du godt kan lide at snorkle og springe fra klipper, så er de smukke strande Calo des Moro, Cala Agulla og Cala Llombards også et besøg værd.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.