Annonce
Fyn

Leder efter huller til nye boliger

Det er ved Vognmandsvej/Knudshovedvej der er ønsker om at bygge seks små boliger - eventuelt til studerende. Foto: Skråfoto Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.
Byggefirmaer leder efter de sidste "huller" i Nyborg, hvor der kan bygges boliger. Ideer om byggeri ved Vognmandsvej og Pilsgårdsvej.
Annonce

Nyborg: Byggefirmaer synes tilsyneladende det så attraktivt at bygge nyt i Nyborg, at man leder efter de sidste "huller" rundt omkring i byen, hvor der eventuelt kan blive plads til nye boliger.

På Teknik- og Miljøudvalgets møde mandag er der således to sager, hvor byggefirmaer spørger til muligheden for at bygge nyt.

Det ene handler om seks mindre boliger på hver 30 til 40 kvadratmeter på en lille plads, der ligger ved Vognmandsvej, men hører under ejendommen Knudshovedvej 57. Det er nærmest på hjørnet Knudshovedvej/Vogmandsvej/Gormsvej.

Af dagsordenen fremgår, at forvaltningen mener, det er muligt at indpasse byggeriet i området "både funktionelt og arkitektonisk", og forvaltningen minder om, at kommunen har vedtaget en planstrategi, der efterlyser små billige boliger blandt andet til studerende.

Hvis politikerne siger ja, vil det kræve en ny lokalplan.

I den anden ende af byen, nemlig på Pilsgårdsvej i Pilshuse har ejeren af grunden spurgt til muligheden for at omdanne sine to erhvervsgrunde Pilsgårdsvej 8 og 10 til bolig.

Grundene ligger lige op til erhvervsområdet, og forvaltningen frygter konflikter mellem eventuel nye boliger og de eksisterende virksomheder i nærheden. Blandt andet fiskevirksomheden Tenax.

På den baggrund indstiller teknikerne, at politikerne siger nej til ønsket om nye boliger ved Pilsgårdsvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce