Annonce
Ærø

Lea og Line skal sælge Ærø: Turist- og Erhvervforeningen har fået to nye medarbejdere

Lea Storm (t.h.) og Line Strandgaard er blevet ansat på Ærø Turist- og Erhvervsforening som henholdsvis kommunikationsmedarbejder og servicemedarbejder. Foto: Andrea Bisgaard
Ærø Turist- og Erhvervsforening har ansat to nye medarbejdere, der skal arbejde med kommunikation og service. Lea Storm er tilflytter - men gammel ærøbo - mens Line Strandgaard har boet på Ærø i snart tre år.

Ærø: Turist- og Erhvervsforeningen på havnen i Ærøskøbing har blevet to medarbejdere rigere.

32-årige Lea Storm og 41-årige Line Strandgaard er blevet ansat til at arbejde med kommunikation og service.

Lea Storm er ansat som kommunikationsmedarbejder, og skal blandt andet skal stå for markedsføringen af Ærø på de digitale platforme som Facebook, Instagram, Snapchat og Youtube. Samtidig skal hun skrive nyhedsbreve og designe hjemmeside.

Lea er uddannet cand.mag. i international virksomhedskommunikation på Syddansk Universitet, og i de sidste seks år har hun arbejdet som webansvarlig i Faaborg-Midtfyn Kommune. Hun er opvokset i Marstal, og bor i dag i Søby.

- Jeg er født og opvokset på Ærø, men flyttede fra øen for at gå på gymnasium og universitet. Nu er jeg tilbage, og jeg glæder mig til at komme i gang med mit nye arbejde, siger Lea Storm, der starter i sit nye job den 20. maj.

41-årige Line Strandgaard er ansat som servicemedarbejder, og det bliver hovedsageligt hende, som turisterne møder, når de henvender sig på turistkontoret. Hun startede i sit nye job den 16. april.

- Jeg er meget motiveret for at sælge øen, siger Line Strandgaard, der udover servicedelen også skal arbejde med kommunikation.

Line Strandgaard har boet på Ærø i godt tre år, hvor hun blandt andet stået for det nu lukkede Ærø Børnemuseum. Indtil for nylig har hun været ansat som aktivitetsmedarbejder på plejehjemmet Gilleballehus.

Der var 32 ansøgere til jobbet som kommunikationsmedarbejder, og nogenlunde det samme til servicemedarbejderstillingen, fortæller turist- og erhvervsdirektør Chris Hammeken.

- Vi har valgt at udvide med en medarbejder mere, for yderligere at styrke vores arbejde med erhvervsudvikling og kommunikation om det dygtige erhvervsliv på Ærø - samtidig med, at vi fastholder vores markedsføring af Ærø som feriedestination. Vi har fundet lønkronerne inden for vores nuværende budget. Det skyldes blandt andet, at vores øgede kommunikation via digitale kanaler er billigere end kommunikation via trykte medier, fortæller Chris Hammeken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Lykkelig afslutning på Hamed Rezaiis sag

Endelig fik Hamed Rezaii sit svar. Og lykkeligvis for ham var det et positivt svar. Han har langt om længe fået den opholdstilladelse, han så inderligt har ønsket sig. Det er meget, han har været igennem. Lægeerklæringer har dokumenteret, at de psykiske traumer, han har fået som følge af sin opvækst i og flugt fra Afghanistan, har medført , at han lider af posttraumatisk stress syndrom. Bedre er det ikke blevet af, at hans sagsforløb har været en knudret affære med en del afslag og meget lang ventetid. Nu er det heldigvis overstået. Svaret er nået frem til Ærø, og så er der ikke så meget at sige til, at hans hoved var så fyldt med impulser, at hans umiddelbare behov egentlig var at slukke for hjernen og bare spille Playstation, efter han først havde kaperet, hvad nyheden betød for hans liv og færden. At der så også lige sniger sig yderligere en lettere grotesk detalje ind i sagsforløbet, er på bundlinjen underordnet for Hamed Rezaii. Det vigtigste for ham må være, at han har fået lov til at blive i landet. Nu kan han koncentrere sig om at passe sit arbejde og komme videre med bearbejdningen af PTSD'en. Og naturligvis kan han arbejde videre med integrationen i det samfund, han allerede er en del af. Den groteske detalje er måske også en anelse kendetegnende for et sagsforløb, hvor tidsplanen skred, og det har knebet gevaldigt med den gode og oplysende kommunikation fra Udlændingestyrelsen til Hamed Rezaii og familien Kjelsmark, som han har boet hos, mens hans ansøgning om at få en opholdstilladelse er blevet behandlet. Sidste krølle på sagen er, at Udlændingenævnet ved en fejl ikke fik fortalt Rezaiis advokat, at ansøgningen var gået igennem. Advokaten blev blot bedt om at fremskaffe nogle boligpapirer, og derfor kom det frem, at sagen var afsluttet med et lykkeligt resultat for Hamed Rezaii. Måske er det ikke den største fejl eller den tungeste opgave i hele sagsbehandlingen, der er kikset, men det er trods alt en ret vigtig oplysning, der ikke er blevet givet videre til først Hamed Rezaiis advokat og siden hovedpersonen selv. I sig selv behøver det ikke give meget røde ører. Fejlen har trods alt ikke alvorlige konsekvenser for sagen. Men samlet set, har sagsforløbet ikke været kønt. Set med positive øjne kan det slås fast, at der er lavet en sagshåndtering, der på nogle felter kan danne skole for, hvordan tingene ikke skal gøres. Adskillige små og store fodfejl undervejs har sat Hamed Rezaii under et unødigt mentalt pres, og det vil da være prisværdigt, hvis den slags fejl kan undgås i fremtiden. Han er jo ikke det eneste menneske, der befinder sig i en yderst sårbar position, hvor små administrative fodfejl kan få store menneskelige konsekvenser.

Annonce