Annonce
Svendborg

Lavede skader på tre biler i Svendborg: Ungt par stak af og blev snuppet i Vejstrup

Onsdag formiddag ligger der stadig glasskår på vejen på Bagergade i Svendborg. Her ses en af de tre beskadigede biler ud fra nummer 73. Foto: Søren Tideman Lassen
Der var gevinst, da en politipatrulje natten til onsdag standsede en bil i Vejstrup. Det viste sig, at den forinden havde forårsaget skader på tre køretøjer i det indre Svendborg.
Annonce

Svendborg/Oure: Nummerpladen hang nedad.

Og det er derfor, en sag om skadede biler i det indre Svendborg i hvert fald et stykke ad vejen er opklaret.

Ifølge Christian Billesø, der er politikommissær ved Fyns Politi, starter historien med, at en patrulje kom kørende ad Hovedvejen i Vejstrup klokken 3.29 natten til onsdag.

- De ser en bil, hvor nummerpladen hænger nedad, så de vender om og får den standset. Og det viser sig, at dens fører ikke har noget kørekort, siger han.

Det koster en bøde til manden, som er 19 år og fra Oure, mens hans 20-årige kvindelige passager, som også er fra Oure, også må til lommerne, fordi hun havde overladt køretøjet til ham.


Han siger, at hun førte bilen i Bagergade, mens hun hævder, at det kender hun ikke noget til. Det er, som om hukommelsen er røget, så nu kommer sagen for retten

Christian Billesø


Annonce

Harmonika-effekt

Men der viste sig at være mere i historien.

- Bilen er svært skadet, så betjentene går dem på klingen for at høre, hvad der er sket. Og så må de erkende, at de jo nok er kommet til at ramme et eller andet i Bagergade i Svendborg, siger Christian Billesø.

Den formodede midterste bil i harmonika-sammenstødet natten til onsdag var slemt tilredt. Foto: Søren Tideman Lassen

Det var ikke for meget sagt.

- Ud for nummer 73 er de kørt op bagi en parkeret bil, som er klasket op i endnu en, som så er røget ind i bilen foran. I alt tre biler er skadet, så de må have haft god fart på, siger Christian Billesø, der ydermere oplyser, at der stadig er et åbent spørgsmål.

- Han siger, at hun førte bilen i Bagergade, mens hun hævder, at det kender hun ikke noget til. Det er, som om hukommelsen er røget, så nu kommer sagen for retten, siger politikommissæren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce