Annonce
Fyn

Laura Valgreen imponerer: Ny personlig rekord på 5000 meter efter styrt på cykel

Laura Valgreen imponerer igen og igen i disse uger og måneder. Denne gang med personlig rekord på Østerbro Stadion. Foto: Odense Atletik
Laura Valgreen med den 4. bedste tid i Danmark nogensinde. Valgreen er fortsat nummer 1 på Europaranglisten i U 23-klassen.
Annonce

ATLETIK: Tirsdag aften satte 19-årige Laura Valgreen fra Odense Atletik endnu en flot personlig rekord, da hun på Østerbro Stadion løb de 12 1/2 baneomgange i tiden 15.24,76.

- Mandag aften styrtede jeg på cykel og slog begge knæ, så jeg var i tvivl lige til det sidste, om jeg kunne eller skulle løbe tirsdag aften på Østerbro. Jeg kunne mærke især det ene knæ meget, når jeg kom op i fart. Der sker åbenbart noget med mig til løb og i konkurrencer, hvor jeg bare lukker af og kommer ind i en zone, sagde Laura Valgreen efter tirsdagens fine løb.

- Stemningen og opbakningen på Østerbro Stadion gjorde en kæmpe forskel, og det var super fedt med så meget hep. Jeg tror bestemt, da jeg til de seneste løb ikke har trappet specielt ned i min træning.

Laura Valgreen er fortsat nummer et på den europæiske rangliste i U23-klassen på både 5.000 meter og 10.000 meter, fortæller Odense Atletiks pressekontakt, Henrik Lund Jensen.

Annonce

Efter Anna Emilie Møller

På europaranglisten for seniorer ligger Anna Emilie Møller fra Blovstrød Løverne med 15.21 fra den 1. august i Aarhus og Laura Valgreen nu nummer et og to.

Den nye rekordtid placerer Laura Valgreen som nummer fire på alle tiders listen i Danmark efter Anna Emilie Møller (15.07), Loa Olafsson (15.08) og Gitte Karlshøj (15.22).

Laura Valgreen deltager sammen med en række andre aktive fra Odense Atletik i DM på Østerbro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce