Annonce
Faaborg-Midtfyn

Lasse og Mathilde på Foderstoffen

Lasse og Mathilde er på hjemmebane, når de kommer med deres band og giver koncert på Foderstoffen lørdag 9. november. Pressefoto

Rudme: Det er et par legender i det midtfynske musikliv, der kan opleves på Foderstoffen lørdag 9. november. Her har Foderstoffen nemlig den store fornøjelse at kunne præsentere Lasse og Mathilde Band.

Den fynske duo, der brød igennem i slutningen af 70'erne, besøger Foderstoffen i selskab med tre levende legender: Alex Riel (trommer), Wili Jønsson (bas) og Ole Fick (guitar).

Tre af sangene på Lasse og Mathildes nye album, "Hvem drømmer hvem", er skrevet i samarbejde med mesterproduceren Daniel Lanois, der normalt omgiver sig med navne som Neal Young, U2, Bob Dylan og Peter Gabriel.

Og med singlen "Den halve vind" tegnes lyden af et mesterværk.

Som Mads Kornum fra 33 Plus skrev i en anmeldelse efter at have hørt en koncert, hvor Lasse og Mathilde Band spillede sange fra "Hvem drømmer hvem":

"Man fristes til at bruge ordet verdensklasse, og det er næppe for meget at drømme om det bedste Lasse og Mathilde-album i et par årtier eller tre. Vi glæder os voldsomt til genhør med hele Fyns Lasse og Mathilde - nu med band - og så i hele Fyns spillested, Foderstoffen".

Der kan bestilles en to retters menu umiddelbart inden koncerten. Billetter kan købes på Foderstoffen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce