Annonce
Navne

Lars Brammer Hansen runder 40 år i Bankdata

Lars Brammer Hansen. Foto: Bankdata
Annonce

Jubilæum: Lars Brammer Hansen havde 1. august 40-års jubilæum i Bankdata.

I sit arbejde med de forskellige områder har Lars Brammer Hansen bestridt flere forskellige roller, både som programmør, analytiker og designer, tester og projektleder.

Lars Brammer Hansen er født og opvokset i Vejle. Som værnepligtig var han udstationeret på Flådestation Holmen i København og som gast på minelæggerne Møn og Falster. Herefter flyttede han til Odense og gik i gang med den 1-årige edb-assistentuddannelse på Tietgenskolen.

Uddannelsen åbnede nye muligheder for Lars Brammer Hansen, som i 1980 blev ansat i Bankdatas udviklingsafdeling. Dengang var Bankdata en mindre virksomhed med cirka 65 ansatte, og ifølge it-virksomhedens seneste årsregnskab er det tal nu steget til 715.

I dag er han bosat i Odense sammen med sin kone Dorthe. Sammen har de to voksne drenge og tre børnebørn. Han bruger hovedsageligt sin fritid på familie, hus og have - og lidt motion, når tiden er til det.

Lars Brammer Hansen og hans familie elsker den danske natur og holder ofte ferie i Danmark. Særligt Vestkysten og Vesterhavet står højt på listen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce