Annonce
Langeland

Det tyder på godt festivalvejr: Langelandsfestival har øget billetsalget

Campingvognene begyndte allerede at ankomme til festiavlens eventområde onsdag aften. Foto: Nicklas Lundorf, Langelandsfestival
Det begynder så småt at ligne en festival, efterhånden som campingvognene triller ind på pladsen, og Rudkøbing er klar til at tage imod gæsterne.

RUDKØBING: Hvor mange billetter, der er solgt til Langelandsfestival, er en forretningshemmelighed, men Nicklas Lundorf, som er medieansvarlig for festivalen, vil gerne afsløre, at der er solgt flere i år end sidste år.

- Samlet set er billetsalget steget mellem 5 og 10 procent, og det er især vores unge- og efterskolecamp, der er vokset. Her er billetsalget steget mellem 15 og 20 procent, siger han.

Cirka 60 campingvogne var torsdag ved middagstid ankommet til festivalpladsen.

- De har stadig ingen strøm, men de er i supergodt humør og nyder at bo lige ned til stranden, siger Nicklas LUndorf, der glæder sig over vejrudsigten.

- Det tyder på godt festivalvejr med 25 grader og lette briser, så man ikke smelter helt. Sidste år var jo næsten for meget, selvom man nødigt skal klage over solskin, siger han.

Hvis det som lovet ender med strandvejr, kan gæsterne glæde sig over, at kommunen for nogle uger siden har renset Bellevue for tang. Sidste år var der en del kritik af, at strandene ikke var lækre.

Annonce

Before-festival i byen

Festivalen begynder først for alvor på onsdag, men der er to små koncerter om dagen allerede fra lørdag og en DJ til dem, der gerne vil feste om natten.

Gæsterne ankommer til en by, hvor de handlende gør et nummer ud af deres ankomst. Allerede onsdag begyndte butikkerne i Rudkøbing at have åbent til klokken 18, og der vil også være åbent fra klokken 11 til 18 på søndag. Den lange åbningstid forsætter indtil festivalens sidste dag, lørdag den 27. juli, hvor butikkerne lukker klokken 14.

Byen leverer også ekstra musik ved en "Before-festival" både på Torvet, i Rudkøbings gader og på Superbrugsens torv. Programmet kan ses i festivalavisen, som følger med denne uges Øboen. Den første koncert er med Langeland All Stars fredag aften klokken 19, og den sidste leverer Blæserbanden tirsdag den 23. juli fra klokken 12 til 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Søsiden

Politikere raser over miljøskibs-farcen: Amatøragtigt, stærkt kritisabelt, kaotisk, klamphuggeri

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Søsiden

Miljøskibs-farcen: Det er et par fine fartøjer. Vi glæder os til at tage dem i brug ...

Annonce