Annonce
Langeland

Langelands borgmester om udsat Ærøexpress: Vi er klar den 18. december

Ærøxpressens prøve-anløb Rudkøbing i mandags og har hele ugen sejlet mellem Ærø og Langeland for at trimme sejladsen og blive klar til på søndag - men nu er første ordinære tur udsat til den 18. december. Foto: Søren Stidsholt Nielsen.
Teknisk dokumentation bremser Ærøexpressens første tur, der var planlagt til søndag. Første tur bliver i stedet den 18. december, hvor Rudkøbing er klar til at tage imod
Annonce

LANGELAND: Der er ingen grund til at stille sig klar på havnen i Rudkøbing søndag formiddag for at vinke til Ærøexpressen. Den kommer ikke. Færgen fejler sådan set ikke noget, det er papirerne om den tekniske dokumentation, der ikke er i orden. Og det skal den være, før færgen får lov at sejle. Det satser folkene bag færgen på sker onsdag den 18. december.

Langelands borgmester, Tonni Hansen, og Turist- og Erhvervsdirektør Anne Mette Wandsøe var ellers helt klar til at tage imod på kajen søndag formiddag. Og de står også klar den 18. december, lover Tonni Hansen.

- Det er selvfølgeligt ærgerligt for færgen, som gerne skal være klar til juletrafikken. Men det giver os lidt mere tid til at forberede os, så vi kan tage ordentligt imod dem. Vi har været lidt presset på tiden. Men nu kan vi få arrangeret noget musik og bagt nogle klejner til de kommer, siger Tonni Hansen, der dog ikke selv har tænkt sig at gå i køkkenet, men regner med at formanden for turistforeningen Britta Andersen fra Humble Bageri tager sig af den del.

- Og så er det heller ikke dårligt, at det bliver en onsdag, hvor butikkerne har åbent i Rudkøbing, så er der mere for marstallerne at komme til Rudkøbing for, siger Tonni Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Arriva: - Vi er selvfølgelig kede af, at det nye signalsystem ikke er blevet prioriteret

Coronavirus

Live: Norsk myndighed vil markere to danske regioner som røde områder

Annonce